avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mi s-a respins un apel
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mi s-a respins un apel

Mi s-a respins un apel ca netimbrat, desi timbrasem cu o zi inainte, si trimisesem pe fax cerere de amanare cu copia timbrarii si cu mentiunea ca se trimite originalul prin posta. Era primul termen din apel, si mi s-a tespins ca netimbrat. Ce pot face in aceasta situatie.

Multumesc mult!
Ultima modificare: Joi, 27 Ianuarie 2011
gabi.gabryel, utilizator
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:30, 30 Ianuarie 2011
Relatati care este obiectul cauzei si despre modalitatea in care faceti dovada depunerii actelor(a chitantei) inainte de termenul de judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, maine voi depune o cerere de chemare in judecata in ... shomescu shomescu Buna ziua, Maine voi depune o cerere de chemare in judecata in contencios administrativ a unei primarii cu 3 capete: 1 - anulare certificat de urbanism ... (vezi toată discuția)
Anulare recurs clyde2010 clyde2010 1. \" ... pune in vedere depunerea dovezii achitarii taxei de tb si tb judiciar,sub sanctiunea anularii recursului ca netimbrat.\" Ce inseamna asta:se poate ... (vezi toată discuția)
Exceptia de netimbrare corinuta corinuta Saptamana aceasta a fost procesul de contestatie la executare pt poprirea din salar. X a contestat o anumita suma dupa care trebuia sa plateasca taxa de timbru ... (vezi toată discuția)