avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ajutor-sfat SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ajutor-sfat SRL

Un SRL cu doi asociati.Toate veniturile obtinute de SRL reprezinta munca celor 2 asociati.Pot fi salariati ai firmei lor?
In ce functie ?Mentrionez ca unul are studii superioare tehnice,iar celalalt e student si de meserie contabil cu o vechime de 20 ani in meserie.Toata munca in firma o presteaza ei iar evidenta contabila tot ei.Ar putea fi salariati sau ce forma de asigurare ar trebui sa incheie?
Ordin 170/2008
58. Administrator financiar (patrimoniu) studii medii codul 412207
Sa vedeti in Italia ce se mai pricep administratorii de firme.Au 8 clase primare si fac afaceri de miliarde, evident au contabili, avocati, s.a dar ei iau hotararile si multi dintre ei le iau bine.Asta asa ca fapt divers pentru ca veni vorba de integrare si alte alea.Oricum suntem mai pregatiti ca altii dar nu realizam ce realizeaza ei.Motivele nu sunt studiile ci tin de aspectele economice, politice si altele.
avTodincaVeronica a scris:
Ordin 170/2008

Nu cred, oricum sunt doi administratori financiari, in doua grupe distincte, ia uite:
244111 administrator financiar (patrimoniu) studii superioare

Apoi, administratorul de SC are codul lui, 241939
Ultima modificare: Joi, 17 Aprilie 2008
ContSters20980, utilizator
avTodincaVeronica a scris:

Ordin 170/2008

Cred ca nua i gasit pozitia corecta e vorba de administrator societate comerciala, adiministratorul finaciar nu e aceslasi lucru
Stiu, am indicat pozitia pentru ca nu am gasit altceva.
Imi mentin parerea in continuare ca pentru a fi administratorul unui S.R.L. nu sunt necesare studii superioare. Ar fi o discriminare si o prevedere neconstitutionala cu privire la libertatea dreptului de asociere.

Alte discuții în legătură

De ce nu pot fi administrator la firma mea? feldi feldi Buna ziua, as dori niste informatii va rog frumos, sunt la inceput de drum si am demarat planul de a infiinta o societate comerciala, ar fi foarte multe de ... (vezi toată discuția)
Angajare admnistrator teo.madalina teo.madalina Pot sa angajez un admnistrator la firma lui?,mentionez ca este admnistrator unic. Este calificat profesional pentru profilul la care are deschisa firma, pot ... (vezi toată discuția)
Carte de munca pt administrator?? OANA GORAN OANA GORAN am auzit ca iar au intervenit modificari la legea 31. daca are cineva nr de monitor sau nr actului modificator, va rog sa ma luminati si pe mine. mai mult, ... (vezi toată discuția)