avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Transfer proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Transfer proprietate

Dorim sa stim daca este posibil sa trecem integral pe numele copilului nostru (are doi ani si 4 luni) dreptul de proprietate asupra apartamentului pe care il avem. Si daca da, asta poate sa puna la adapost proprietatea de eventuali creditori? Multumim
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 08:38, 28 Ianuarie 2011
puteti vinde copilului, procurator de fonduri puteti trece unul din bunici de preferat unul ce nu are alti copii in afara de unul din soti si alta conditie ar fi sa fiti cu ratele la zi mai mult timp de la donatie
Multumim mult. Problema este ca nu avem "bunici". Rate restante nu sunt pentru ca nu sunt credite. Insa exista o "chestiune" Avem o firma care este in suspendare , eu sunt administrator, sotul meu nu are nici o calitate, iar aceasta societate "poarta" niste datorii la terti, altii decat Statul, (la care nu avem datorii). Ne temem sa nu pierdem locuinta (ap 2 cam) in cazul unor insistente. Credeti ca o asemenea actiune ne-ar pune la adapost ? Macar acoperisul...... Suntem putin disperati....Multumim inca odata
in principiu, in fata tertilor va raspunde societatea in baza capitalului social.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa cumpar un apartament dar sotul sa nu aiba niki un drept asupra lui elaela elaela buna dimineazza!as avea o intrebare:sunt casatorita legitim si vreau sa cumpar un apartament pe numele baiatului in varsta de 4 ani si o luna.se poate?sau ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare cu procurator de fonduri ContSters128211 ContSters128211 mama,ca unic proprietar al unui imobil vrea sa mi-l vanda mie,singurul ei copil.eu fiind studenta nu am resurse financiare proprii fapt pentru care mama a fost ... (vezi toată discuția)
Datorii la banca, datorii la stat alinabella alinabella Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarele doua probleme: I) Am mostenit dupa decesul tatalui meu 3/4 dintr-un apartament si mama 1/4. Sotul ... (vezi toată discuția)