avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CETATENIE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CETATENIE

O persoana de origine romana cu cetatenie italiana dobindita,tatal fiind italian poate da in judecata o cetateana romana la tribunal in italia sa ceara o mostenire rezultata in urma unui proces sustinut in romania in baza legii 10 . Ce stiu italieni despre treburile noastre? E doar o amenintare sau un fapt real.
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 14:40, 27 Ianuarie 2011
Unde a fost ultimul domiciliu al defunctului (despre a carui mostenire vorbim)?
in romania
Pare amenintare, nu cred sa se poata desfasura un astfel de proces in italia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Competenta teritoriala instanta Fabiola Miler Fabiola Miler Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea problema: sunt cetatean roman, si in urma unei relatii de concubinaj am dat nastere unui copil. In prezent situatia este ... (vezi toată discuția)
Custodie copil cu mama romanca ,tata italian Meuta Georgeta Meuta Georgeta Fiica mea este in italia si sta cu copilul ei care e nascut acolo si este recunoscut de tata. Fiica mea vrea sa ceara custodia unde este mai bine din punct de ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui danielabonaz danielabonaz m-am casatorit cu un italian de 5 luni, am doi fii si as vrea sa stiu daca imi pot schimba numele de familie cu cel al sotului. Acelasi lucru ma intereseaza si ... (vezi toată discuția)