avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Prima Casa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Prima Casa

Ma interesaza sa imi incerc norocul la Prima Casa si am cateva nelamuriri:
- daca codebitrul meu (fratele) a obtinut deja un credit la Prima Casa, poate sa fie si codebitor la creditul meu?
- se ia in calcul la aprobare si venitul de pe anul trecut al codebitrului?
- ar mai fi o persoana ca codebitor dar este raportata la BC merge?
- daca sunt asociata la o firma de 3 luni, iar firma functioneaza din 2009 ma ajuta cu ceva? Sau dupa cat timp se ia in calcul ca venit eligibil?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: ionut12345 , utilizator 15:56, 28 Ianuarie 2011
mergeti la banci (la multe pt ca au "reguli" diferite) si o sa va lamureasca.+
dar...
1 ganditiva daca venitul fratelui in conditiile in care are un credit pot acoperi un altul.
2 cum da el declaratie la notar necesara pt "prima casa"
3 daca este in BC nu se aproba nici un credit de nevoi personale, credeti ca ii da unul ipotecar.
4 nu toate bancile accepta veniturile salariale de la propria firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot introduce un codebitor intr-un contract ipotecar? kosta kosta Buna ziua. Am un contract ipotecar facut in 2009, in care sunt singurul titular, fara niciun codebitor. Acum doresc sa fac o refinantare pentru acest ... (vezi toată discuția)
Neplata rate banci paull_negr paull_negr Am primit o somație de la o firma de recuperari! Motivul neplata ratelor,creditul este pe numele mamei iar eu sunt codebitor,am refuzat plata invocând ... (vezi toată discuția)
Debitor fara venituri si bunuri,ce se intimpla cu codebitorii daca au proprietati? 2740801520027 2740801520027 buna ziua,am un credit de nevoi personale in valoare de 18000 ron,ca sa il pot lua am avut nevoie in anul 2007 de trei codebitori (sotul si parinti mei).am ... (vezi toată discuția)