avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperare carnet de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperare carnet de munca

BUNA ZIUA.VA ROG SA MA AJUTATI CU UN SFAT.EU SUNT DIN PITESTI SI,PENTRU O PERIOADA SCURTA DE TIMP,M-AM ANGAJAT LA O FIRMA CARE ARE SEDIUL IN BUCURESTI.MI-AM DEPUS DEMISIA PE 08.12.2010 SI DE ATUNCI SUN MEREU PENTRU A-MI RECUPERA CARNETUL DE MUNCA.DE FIECARE DATA PRIMESC ACELASI RASPUNS,CA NU A SOSIT DE LA ITM,SA MAI ASTEPT SI CA ORICUM NU-MI MAI FOLOSESTE LA NIMIC.SUNT DOUA LUNI SI MA GANDESC CA TREBUIA SA MI-L DEA PANA ACUM.VA ROG SA-MI SPUNETI CUM SA PROCEDEZ SA-L RECUPEREZ SAU DACA CHIAR NU-MI MAI ESTE NECESAR SI DACA VECHIMEA MEA EXISTA IN BAZA DE DATE?
MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:59, 28 Ianuarie 2011
VA MULTUMESC PENTRU AJUTOR.FIRMA ANGAJATOARE ESTE MIC.RO.
tiuta a scris:

VA MULTUMESC PENTRU AJUTOR.FIRMA ANGAJATOARE ESTE MIC.RO.

Angajatorul dvs a avut aprobare de completare si pastrare a carnetelor de munca. De fapt, de resurse umane se ocupa o firma de contabilitate.
Posibil ca, carnetul dvs de munca sa fie la Casa de Pensii in vederea scanarii.
Inspectoarea ITM care are in evidenta pe acest angajator poate fi gasita la ITM Bucuresti numai in ziua de luni (9-13).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, cartea de munca mi a fost blocata timp de mai multi ... fictiv70@yahoo.com fictiv70@yahoo.com Buna ziua, cartea de munca mi a fost blocata timp de mai multi ani, de catre angajator care a refuzat sa mi o restituie astfel fiind nevoit sa lucrez cu ... (vezi toată discuția)
Carnet de munca hogye lavinia hogye lavinia Si daca angajatorul le predeaza nescanate angajatiilor, ce repercursiuni poate avea asupra angajatului? (vezi toată discuția)
Carte de munca todea daniel todea daniel Buna seara.....In luna octombrie,mi-am ridicat cartea de munca de la itm-cluj.Pe coperta ei este stampilat:scanat si arhivat conform h.g.......din ... (vezi toată discuția)