Buna ziua,
pe data de 24 martie am avut infatisarea pentru divort, in Tg. Mures. Divort simplu, de comun acord, fara nimic de impartit si cu acordul fostului sot de pastrare a numelui sau de familie.. Dupa divort m-am mutat definitiv in Bucuresti. Acum as vrea sa imi fac cartea de identitae, la angajare... etc, peste tot mi se cere hotaraea de divort irevocabila si...
Mi s-a spus telefonic de la Judecatoria Mures ca aceasta se trimite acasa, in adresa de la dosar, adresa care nu mai este valabila.
Va rog mult:
1.cat mai clar, daca se poate, cum se obtine aceasta hotarare?
2.cam cat dureaza acest "proces" (eu trebuind sa ma deplasez la Tg. Mures pt asta)?
3.se pot face toate acestea de catre o alta persoana, prin procura?
4.un avocat ar putea sa se ocupe de asta, eu doar sa imi primesc hartia cat mai repede acasa?
Stiam eu ca mai multe minti ajuta :)
Promit ca voi fi foarte atenta la intocmirea procurii :) dar asta... dupa Sfintele Pasti :luck:
Va multumesc tuturor.
Doamna, vad ca a fost un divort civilizat, prin acord, cu pastrare nume... Si fostului sot ii vor trebui copii legalizate. Nu-l intreaba nimeni daca vrea 2 sau 10 exempare. Il puteti ruga ca atunci cand isi legalizeaza pentru el sa va trimita si dvs 2-3 exemplare legalizate.
Daca nu puteti apela la el, apelati la un prieten care cunoaste un avocat. Nu va mai incurcati cu procuri.