avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general factura fara data - corectare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

factura fara data - corectare

Buna ziua, am nevoie de niste lamuriri referitor la emiterea unei facturi fara data si remedierea situatiei.
Daca am emis o factura fara a trece data care sunt consecintele ? Cum indrept situatia legal daca beneficiarul facturii nu vrea sa adaugam pur si simplu data ? Care este temeiul legal in baza caruia pot face corectura ?
Daca data a fost adaugata de o alta persoana, alta decat cea care a intocmit factura si doar pe exemplarul rosu pot fi acuzat de fals sub semnatura privata ?
Ultima modificare: Joi, 27 Ianuarie 2011
leopold2010, utilizator
Cel mai recent răspuns: dgnConsulting , Contabil 19:53, 27 Ianuarie 2011
Nu este fals este indreptare de eroare materiala, dar indicat este sa anuntati si clientul intr-un fel de ce data ati dat facturii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme facturare - litigiu transport davidc davidc Buna ziua, As dori sa expun o problema legata de un transport de marfa. Acum o saptama firma de transport la care sunt administrator a efectuat un ... (vezi toată discuția)
Ordonanta procuror dna Moment Moment In anul 2010 DNA trimite un dosar spre judecata. In 2015 procurorul Dna se sesizeaza din oficiu pe motiv ca in cuprinsul rezolutiei de incepere a urmaririi ... (vezi toată discuția)
Fals in acte Adina_G Adina_G Buna ziua, Va rog, daca puteti sa-mi raspundeti si mie. Care ar fi pedeapsa pentru fals in acte in urmatoarea situatie? In cadrul unei societati, un angajat ... (vezi toată discuția)