avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere impotriva NUP
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere impotriva NUP

pe scurt problema care ma framanta:acum 3 ani,pe cand eram sef de ocol,am aprobat cererea de marcare arbori din padure proprietate privata titularului din titlul de proprietate;la aprox un an,proprietarul a decedat,iar fiica lui mi-a facut plangere penala ca am aprobat marcarea fara acordul ei pe un teren care-i apartine; am primit NUP,la care asa zisa mostenitoare a facut plangere,iar instanta a dispus anularea NUP si inceperea urmaririi penale pentru abuz in serviciu.Nu m-a intrebat nimeni nimic pana la aceasta data,doar am primit acel NUP ,sentinta si confirmarea inceperii urmaririi penale. Ce ma sfatuiti si ce sanse credeti ca am?
Cel mai recent răspuns: EUlavy , utilizator 13:40, 28 Ianuarie 2011
evident ca nu va lasati intrucat in cazul in care veti lua o atitudine pasiva cu privire la decizia instantei veti fi condamnat...cu certitudine fapta exista...si indeplineste elementele constitutive ale infractiunii...o atitudine sincera pe parcursul procesului penal si solicitarea schimbarii faptei penale intr-una contraventionala...
pai nu cred ca am comis vreo infractiune,odata ce fisa postului ma obliga sa aprob cererea de marcare formulata de proprietar!Repet:cererea a fost formulata de UNICUL PROPRIETAR;fiica acestuia nu era si nu este nici in prezent proprietara suprafetei de padure.La acea data proprietarul traia
atunci nu inteleg decizia instantei...#-o...cel mai important este sa contactati un avocat care sa studieze cauza sub toate aspectele si sa mergeti la parchet...
mda...dar eu nu imi explic de ce instanta a casat cele 2 rezolutii de NUP?! Eu sper ca se va termine favorabil mie si atunci sa-i cer socoteala doamnei cu pricina de abuzul in serviciu comis
Ati fost citat atunci cand s-a judecat plangerea impotriva solutiei de netrimitere in judecata ?

Alte discuții în legătură

Prejudiciu moral in penal sau in civil? EUlavy EUlavy mi s-a facut plangere o penala bazata o declaratie mincinoasa (cel ce a facut plangerea nu avea calitatea de proprietar,ci tatal sau) - am primit NUP apoi a ... (vezi toată discuția)
Nup-ul lasa urme? RazvanI RazvanI In urma cu circa 13 ani am fost implicat intr-un accident de circulatie care s-a soldat cu o victima. Dosarul a fost solutionat cu NUP de catre procuratura. ... (vezi toată discuția)
Cum se cheama in solidar in fata instantei institutia la care sunt angajata? irina_stirbu2000 irina_stirbu2000 Impreuna cu alte 3 persoane avem calitatea de faptuitor intr- un proces penal pentru abuz in serviciu,acum fiind in faza de plângere împotriva ... (vezi toată discuția)