pe scurt problema care ma framanta:acum 3 ani,pe cand eram sef de ocol,am aprobat cererea de marcare arbori din padure proprietate privata titularului din titlul de proprietate;la aprox un an,proprietarul a decedat,iar fiica lui mi-a facut plangere penala ca am aprobat marcarea fara acordul ei pe un teren care-i apartine; am primit NUP,la care asa zisa mostenitoare a facut plangere,iar instanta a dispus anularea NUP si inceperea urmaririi penale pentru abuz in serviciu.Nu m-a intrebat nimeni nimic pana la aceasta data,doar am primit acel NUP ,sentinta si confirmarea inceperii urmaririi penale. Ce ma sfatuiti si ce sanse credeti ca am?
evident ca nu va lasati intrucat in cazul in care veti lua o atitudine pasiva cu privire la decizia instantei veti fi condamnat...cu certitudine fapta exista...si indeplineste elementele constitutive ale infractiunii...o atitudine sincera pe parcursul procesului penal si solicitarea schimbarii faptei penale intr-una contraventionala...
pai nu cred ca am comis vreo infractiune,odata ce fisa postului ma obliga sa aprob cererea de marcare formulata de proprietar!Repet:cererea a fost formulata de UNICUL PROPRIETAR;fiica acestuia nu era si nu este nici in prezent proprietara suprafetei de padure.La acea data proprietarul traia
atunci nu inteleg decizia instantei...#-o...cel mai important este sa contactati un avocat care sa studieze cauza sub toate aspectele si sa mergeti la parchet...
mda...dar eu nu imi explic de ce instanta a casat cele 2 rezolutii de NUP?! Eu sper ca se va termine favorabil mie si atunci sa-i cer socoteala doamnei cu pricina de abuzul in serviciu comis
Nup-ul lasa urme?
RazvanI
In urma cu circa 13 ani am fost implicat intr-un accident de circulatie care s-a soldat cu o victima. Dosarul a fost solutionat cu NUP de catre procuratura. ... (vezi toată discuția)