pe scurt problema care ma framanta:acum 3 ani,pe cand eram sef de ocol,am aprobat cererea de marcare arbori din padure proprietate privata titularului din titlul de proprietate;la aprox un an,proprietarul a decedat,iar fiica lui mi-a facut plangere penala ca am aprobat marcarea fara acordul ei pe un teren care-i apartine; am primit NUP,la care asa zisa mostenitoare a facut plangere,iar instanta a dispus anularea NUP si inceperea urmaririi penale pentru abuz in serviciu.Nu m-a intrebat nimeni nimic pana la aceasta data,doar am primit acel NUP ,sentinta si confirmarea inceperii urmaririi penale. Ce ma sfatuiti si ce sanse credeti ca am?
da...mi s-a luat declaratie si am ramas uimit cand am vazut solutia #-o.Am explicat si atunci ca fisa postului nu imi permite sa refuz cererea de marcare,odata ce proprietarul se adreseaza unitatii,avand un contract cu unitatea care prevedea si acest lucru. In ce o priveste pe acea doamna... nu am vazut-o niciodata.A fost prezent doar avocatul ei.
Nup-ul lasa urme?
RazvanI
In urma cu circa 13 ani am fost implicat intr-un accident de circulatie care s-a soldat cu o victima. Dosarul a fost solutionat cu NUP de catre procuratura. ... (vezi toată discuția)