avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere

Am fost "vizitata" de catre niste persoane care m-au amenintat ca-mi sechestreaza familia, ca ne violeaza si alte lucruri de genul asta. Totul se datoreaza faptului ca sotul meu s-a incurcat cu fosta sotie a unuia dintre ei. Urmeaza ca maine dimineata, sa merg sa fac plangere la politie, deoarece ma tem pentru siguranta mea si a copiilor mei.
Acestia din cate am inteles stau intr-un sat vecin. La cine fac plangere: la ei in sat sau in cel care locuiesc eu?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:07, 28 Ianuarie 2011
Plangerea penala se face la organmul de cercetare de la locul savarsirii infractiunii, adica la cea de la domiciliul dvs.intrucat am inteles ca v-au vizitat .NU va lasati intimidata de amenintari, de obicei acesti "curajosi " se pierd cu totul in fata politiei.
Buna ziua,

Plangerea va trebui sa o adresati la sectia de politie de la domiciliul dumneavoastra. Conform art. 30 din codul de procedura penala, competenta dupa teritoriu revine mai intai locului unde a fost savarsita infractiunea.
Persoanele care v-au vizitat, au intrat cu forta in domiciliul dumneavoastra? In caz afirmativ, formulati plangerea nu doar sub aspectul savarsirii de amenintare, cat si sub aspectul savarsirii infractiunii de violare de domicliu.

Succes!
La postul depolitie al comunei dvs.
Trebuie insa penntru a dovedi planngerea penala sa produceti dovezi cu acte,martori,alte prove acceptate de lege,cu privire la cele intamplate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire telefonica maryanna maryanna buna! ce pot sa fac? ma suna un barbat cu numar de vodafone, ma ameninta k ma sechestreaza si ma violeaza, k ma urmareste de un an si jumatate, etc, mia zis sa ... (vezi toată discuția)
Amenintare Anda5 Anda5 Ieri am mers impreuna cu tatal meu la bunici. Eu am ramas cu bunicii la casa de la inceputul satului, iar tatal meu a mers la casa strabunicilor aflata in ... (vezi toată discuția)
Violarea corespondenței de cãtre fosta soției Cristian Marian Cristian Marian Pe tot parcursul procesului de divorț, adică vreo 2 ani, fosta soție mi-a desfăcut toate plicurile venite de la banca unde am eu contul și era ... (vezi toată discuția)