avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna

pe scurt: Daca la un proces pentru dezbaterea succesiunii pt o mostenire unii nu se prezinta se gaseste o solutionare mai rapida sau se amana la nesfarsit?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 07:15, 28 Ianuarie 2011
Nu trebuie sa fie prezenti ... trebuie indicate adresele corecte ale partilor pentru a fi legal indeplinita procedura de citare a acestora. Daca sunt legal citati instanta poate solutiona cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune cu 14 mostenitori georgettero georgettero Buna ziua! Suntem14 mostenitori pe o casa si pe teren. Unii dintre ei nu vor parte din mostenire si nu vor sa se prezinte la notar sau la avocat. Ce se ... (vezi toată discuția)
Cine plateste? cornelsorinel cornelsorinel Buna ziua, Este foarte ajutator ca persoanele care sunt in situatii dificile sa fie servite cu informatii certe emise de Dvs. Intrebarea mea este urmatoarea: ... (vezi toată discuția)
Actiune in constatare eu_craciun eu_craciun buna ziua,am cumparat un teren printr-un inscris sub semnatura privata, in baza unui titlu de proprietate, de la 3 persoane, aceste persoane sunt mostenitori, ... (vezi toată discuția)