marietapetre2005 a scris:
Buna ziua
Am si eu o nelamurire.Am un credit de nevoi personale si de un an nu am mai putut plati rata integral si sunt amenintata cu executarea silita in .Locuiesc cu chirie,dar momentan nu am contract.Ce bunuri mobile pot fi executate?Mentionez ca nu mai am chitantele de cumparare ,deoarece sunt achizitionate cu ani in urma.
Asa cum s-a mentionat mai sus banca nu poate vinde bunuri care nu sunt ale dvs (doar nu o sa declarati da domnule - laptopul, combina frigorifica si masina de spalat sunt ale mele), nu trebuie sa declarati ce bunuri aveti, daca vor sa va execute sa faca baca dovada ca bunurile pe care le utilizati va apartin. Apoi legat de poprirea contului, dupa infiintarea popririi mergeti si va deschideti cont la alta banca unde nu aveati la momentul instituirii popririi si s-a rezolvat si treaba cu contul.
Legat de negocierile cu banca stimata diana.m acestea au un singur sens - banii, banii si iar banii. Sincer 95% din imprumutati nu mai pot restitui creditele nu pentru ca nu vor ci pentru ca nu mai pot. Toate bancile au acordat credite la limita maxima posibila la momentul respectiv, iar intre timp conditiile imprumutatilor sunt cele pe care le stim, iar banca oricum nu este in pierdere.