Eposibil ca pe acelasi teren sa existe si un act de propietate si un ordin al prefectului pentru doua persoane diferite? Cine are competenta sa anuleze un ordin al prefectului?
ma confrunt si eu cu o problema parinti mei nu au depus cere de eliberare tp la primarie as putea depune acum cerere eliberare op, mentionez ca parinti si-au construit casa in anul 1975 in afara limitei de proprietate (domeniul public) as putea obtine cumva si suprafata respectiva deoarece cei de pa primarie mi-au cerut 5000 lei pt 600 mp intr-o zona in care 1 Ha se vinde cu 2000 pe motiv ca exista constructie pe teren
Daca inainte de 1990 terenul respectiv figura ca domeniu public (in registre se inscria ca proprietate a consiliului popular), nu puteti obtine OP pe el. OP se elibereaza in baza a doua documente in care trebuie sa figureze proprietarul casei, nu consiliul popular sau CAP-ul (registrul agricol 1986-1990 la fila de rol aferenta imobilului si registrul cadastral 1990). In functie de ce scrie in aceste evidente, discutam.
Probleme fond funciar
irinu
cer un sfat ,Primaria L. a eliberat un titlu de P.fara ca acea persoana sa detina acte pe toata suprafata de teren desi conform cereri in baza leg.18/91 cere ... (vezi toată discuția)