avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit despre care nu stiam
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit despre care nu stiam

Buna ziua. Mama mea nu a avut niciodata vreun credit. Zilele trecute a dorit sa faca un credit de consum si i s-a spus ca mai figureaza cu o rata "undeva", detaliile fiind confidentiale. Nu exista nici un alt credit facut de mama. Cum se poate afla la ce banca este si cine s-a folosit de nume/acte pentru a face asta?
Mentionez ca niciodata nu a venit nimic la adresa care sa ne dea de stire cu privire la acel credit.
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 15:20, 28 Ianuarie 2011
daca nu apare deja in Biroul de Credit, nu exista nici o posibilitate sa gasesti o asemenea informatie. daca creditul "fals" este la zi, nu il puteti identifica.

cel mai bine este sa asteptati o notificare in caz de restante sau o felicitare cind se finalizeaza returnarea creditului.
matahachiro a scris:

daca nu apare deja in Biroul de Credit, nu exista nici o posibilitate sa gasesti o asemenea informatie. daca creditul "fals" este la zi, nu il puteti identifica.

cel mai bine este sa asteptati o notificare in caz de restante sau o felicitare cind se finalizeaza returnarea creditului.

Probabil ca exista deja o restanta deoarece a fost gasit chiar in Biroul de Credit .
Am facut deja o adresa catre aceasta institutie si astept raspuns, nu stiu insa daca voi primi si banca la care se afla acel credit (nu am vazut niciodata cum arata si ce contine o situatie de la Biroul de Credit).

de la Biroul de Credit veti afla, numai sa fie insrisa acolo. Veti afla suma, banca si alte cateva informati. raspunsul stiu ca vine cam in 30 de zile maxim spun ei... dar.. in cazul in care nu il primiti treceti la dat telefoane si e-mailuri catre ei. se vor deranja pana la urma
aveti dreptul la o verificare gratuita / an. in consecinta veti primi raspuns de la BC. apoi mergeti la banca si reclamati in scris falsul si uzul de fals.

simultan sesizati si politia unde isi are banca sediul / sucursala, ptr operativitatea procedurilor penale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consultare situatie biroul de credit dangeorge dangeorge Buna ziua, Am avut un credit luat in 2005 care ulterior s-a prescris. Nu a fost vina mea, e mai complicat. Am consultat Biroul de Credit acum cateva ... (vezi toată discuția)
Datorie prescrisa ? dod1 dod1 Buna , Am si eu o intrebare . AM facut un imprumut pe 10 ani de la European Bank acum 8-9 ani . Am platit ratele timp de 2 ani dupa care au urmat numai ... (vezi toată discuția)
Gdpr - ștergere din biroul de credit knit knit Cum poti cere unui Participant la Biroul de Credit .ro sa stearga datele personale pe care le-a prelucrat si le-a inscris in biroul de credit.ro fara acceptul ... (vezi toată discuția)