avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
ioana.dark a scris:

Cine sustine ca au fost intrebari foarte usoare la rationament ori e super-geniu si le-ar fi facut perfect pe toate indiferent de complexitate, ori nu stie ce vorbeste!... Eu am fost printre primii 10 la rationamentul din iarna si va zic cu mana pe suflet ca au fost mult mai grele decat atunci. Or sa fie note mult mai mici decat in iarna. Majoritatea intre 60-75 si foarte putine peste 80.

CORECT!
Patrick_ a scris:

Am sosit si eu acum de la proba de rationament. :)
(am mai pierdut vremea o zi prin Bucuresti daca tot nu am fost nicaieri in concediu anul acesta ;) )

Mi s-a paut mai grea decat cea din iarna. Nu stiu daca e din cauza unei "relaxari" datorate celor 82 de puncte facute la prima proba, dar dupa primele calcule am facut la rationamentul de acum doar vreo 63 spre deosebire de examenul din iarna cand am facut 71.

Unele chiar mi s-au parut grele.

si mie mi s-a parut mult mai dificil decat in iarna. si mult mai dificil decat la pretestare.
cine zice ca au fost usoare grilele de acum sa explice de ce nu s-a incadrat in timp.

la mine in sala au fost foarte multi care nu au terminat lucrarea. unii au pus raspunsurile la plezneala, unii n-au avut timp nici pentru asta.

pana acum am auzit numai de note peste 70. un 70, doi 72, un 74, un 76
Ultima modificare: Vineri, 9 Septembrie 2011
Andra Maria, utilizator
Ce-a fost a fost, grilele au avut acelasi nivel de dificultate pentru toti, adica grele pentru toti, if you ask me. Acum... stie cineva cine face parte din comisiile de interviu, ce personalitati remarcante? :)
Sunt repartizat la comisia 3.
A mai sustinut cineva interviul la aceasta comisie? Ceva impresii?
A sustinut cineva interviu la comisia nr. 4? Puteti sa-mi spuneti, va rog, membrii comisiei? Am auzit ca nu s-ar pastra componenta comisiilor in toate zilele de interviu.. A mai auzit/ poate confirma cineva asta? Merci.

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)