Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
Componenta comisiilor se pastreaza.
Cel putin in iarna asa a fost.
printre modificarile aduse regulamentului de organizare in aceasta vara se numara si cea potrivit careia componenta comisiilor se stabileste prin tragere la sorti in fiecare dimineata.
mponenta comisiilor se pastreaza.
Cel putin in iarna asa a fost.
printre modificarile aduse regulamentului de organizare in aceasta vara se numara si cea potrivit careia componenta comisiilor se stabileste prin tragere la sorti in fiecare dimineata.
Da, stiu ca in iarna au avut aceeasi componenta. Dar o prietena/colega de suferinta intru INM mi-a spus ca regulile s-au schimbat din iarna si pana acum iar din aceasta sesiune componenta comisiilor va fii schimbata zilnic. Pana la urma conteaza mai putin cine face parte din comisie ci cum esti tu de prezentabil/spiritual/ pe faza. Cu toate acestea trebuie sa recunosc ca pe mine una m-a avantajat intr-un fel faptul ca am cunoscut o parte dintre membrii comisiei, (fosti profesori). Parca am avut o putere de concentrare mai buna si am putut comunica mai bine cu niste persoane pe care le-ai vazut de cateva zeci de ori pana atunci...Patrick, in ce zi sustii interviul?