avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
Componenta comisiilor se pastreaza.
Cel putin in iarna asa a fost.

Componenta comisiilor se pastreaza.

printre modificarile aduse regulamentului de organizare in aceasta vara se numara si cea potrivit careia componenta comisiilor se stabileste prin tragere la sorti in fiecare dimineata.

mponenta comisiilor se pastreaza.

printre modificarile aduse regulamentului de organizare in aceasta vara se numara si cea potrivit careia componenta comisiilor se stabileste prin tragere la sorti in fiecare dimineata.

Ultima modificare: Vineri, 9 Septembrie 2011
counter, utilizator
Da, stiu ca in iarna au avut aceeasi componenta. Dar o prietena/colega de suferinta intru INM mi-a spus ca regulile s-au schimbat din iarna si pana acum iar din aceasta sesiune componenta comisiilor va fii schimbata zilnic. Pana la urma conteaza mai putin cine face parte din comisie ci cum esti tu de prezentabil/spiritual/ pe faza. Cu toate acestea trebuie sa recunosc ca pe mine una m-a avantajat intr-un fel faptul ca am cunoscut o parte dintre membrii comisiei, (fosti profesori). Parca am avut o putere de concentrare mai buna si am putut comunica mai bine cu niste persoane pe care le-ai vazut de cateva zeci de ori pana atunci...Patrick, in ce zi sustii interviul?

Merci Counter pt raspunsul la intrebare!
Ultima modificare: Vineri, 9 Septembrie 2011
ioana.dark, utilizator
Eu sustin vinerea viitoare (parca e 16 sept) la comisia 3.
Daca sunt modificari fata de cum era in iarna, imi cer scuze.

Oricum nu cred ca e prea importanta componenta comisiilor.
Dupa parerea mea, interviul a fost cea mai relaxanta proba. :)
Mai tine cineva o evidenta a notelor la rationament?
Eu 71

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)