avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
alexandra.ghnas a scris:

Tzetze imi dau seama ca sunt antrenati deja in a descoperi pe cei ce se prefac.
Te-am intrebat de Butog deoarece, el a fost in comisie si in iarna, si nu stiam exact care este rolului lui in comisie. Merci pt raspuns:)

n ai pt ce.oricum mi a facut placere sa dialoghez cu ei:) in afara de proverb din care eu nu am inteles absolut nimic (stiu ca intrebarea fireasca pe care o sa o puneti este cum suna proverbul, dar va rog sa nu o faceti pentru ca chiar nu mai stiu cum era pt ca era f lung) a fost o discutie relaxanta si in functie de care imi voi calibra urmatorul interviu din vara:) de asta eu zic ca e bine sa se prezinte toti, chiar daca nu mai au sanse, pentru ca daca dai chix acuma si iei nota mica stii cel putin ce ai de facut la anul
Credeti ca grilele de rationament erau cu mult mai dificile in perioada 2005-2008 decat in perioada 2009 - prezent? Eu nu am rezolvat niciunul cap-coada pana la testul de joi insa m-am uitat pe intrebari si am rezolvat cate ceva din fiecare iar impresia mea a fost ca sunt cam de acelasi grad de dificultate. Daca e asa, cum se explica diferenta atat de mare intre puntajele obtinute de candidati in perioada 2005-2008 si perioada de dupa?! De ex, in 2007, cel mai mult a obtinut 68! In general, nu luau mai mult de 100 de persoane peste 55 puncte. Iar din 2009, in conditiile in care s-au introdus si cele 20 de intrebari prestate, au inceput sa apara punctaje de 90 si o gramada de 80 si ceva! poate ca sunt eu prea lent in gandire dar senzatia mea a fost ca e imposibil sa parcurgi toate intrebarile, sa le si gandesti si sa le si marchezi pe foaia de examen in cele 2 minute alocate, in medie fiecarei intrebari.
forgotten, sa stii ca nici eu nu credeam ca poti parcurge in 4 ore toate cele 120 de intrebari, insa unii dintre colegii nostrii (vorbesc de cei care au participat si nu neaparat de cei care suntem aici pe forum) au apucat sa raspunda la toate intrebarile. Se poate ca totul sa tina de exercitiu mental pe care il faci in momentul in care rezolvi f multe astfel de teste.
parerea mea este ca au fost mai dificile cele pana in 2009. se poate raspunde la toate intrebarile, dar important este sa nu pierzi mult timp cu niste intrebari ciudate pe care, oricat de mult ai insista, nu esti sigur ca le faci corecte...eu asa am procedat si la intrebarile de rationament logic imi mai ramasesera vreo 7 min pana la final iar la cele de analitic am bifat ultima casuta exact cand a zis supraveghetoarea sa lasam pixurile jos:) se poate, dar trebuie sa ai si un pic de inspiratie...cel putin asta e parerea mea
alexandra.ghnas a scris:

forgotten, sa stii ca nici eu nu credeam ca poti parcurge in 4 ore toate cele 120 de intrebari, insa unii dintre colegii nostrii (vorbesc de cei care au participat si nu neaparat de cei care suntem aici pe forum) au apucat sa raspunda la toate intrebarile. Se poate ca totul sa tina de exercitiu mental pe care il faci in momentul in care rezolvi f multe astfel de teste.

Pai...pana in 2009, se dadusera doar 4 teste deci prea multe nu puteai face. Cat sa poti evolua rezolvand 4 teste?

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)