avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
Ne mai poate spune cineva ce alte spete de etica au fost?
Eu am sustinut azi..comisia 1. .. M-ar interesa sa stiu cine era dna bruneta de langa dl cu laptop-ul :)..daca cineva stie, este rugat sa imi spuna si mie, fiindca tare mult mi-a placut dna respectiva, as fi vorbit ore cu dansa.

In legatura cu spetele... m-au intrebat aproape numai despre serviciul meu si de ce consider ca am vocatie pentru magistratura.

Si sa comentez "Judeca fapta, nu omul"si inca ceva f incurcat..dl cu laptop-ul :) ... nu am inteles ce vrea de la mine...trebuia sa identific o valoare careia i s-ar fi adus atingere in cazul unei anumite actiune..ceva de genul asta..

A, tot dl cu laptop-ul, ca daca ceilalti colegi care vor locui in camin vor sta pe banci si vor bea, etc..cum o sa va descurcati?
Imi venea sa-i spun ca am auzit ca nu vor fi locuri in camin si ca...la sprituri se pot auzi idei interesante ;)). dar ptr ca nu stiusem la prima intrebare....nu am mai avut curaj sa fac pe grozava:).

Cred ca am mai scos niste ...perle.. In fine... Asta a fost.

Deci stie cineva cum se numeste dna bruneta?
Multumesc!

ccristi33 a scris:

Rog sa mi spuneti si mie, cum ati invatat voi civilul? ce metoda? mie mi se pare fff greu. multumesc mult celor care imi vor raspunde

civilul se invata f. bine in cei 4 ani de facultate...:))

Magda M a scris:

Eu am sustinut azi..comisia 1. .. M-ar interesa sa stiu cine era dna bruneta de langa dl cu laptop-ul :)..daca cineva stie, este rugat sa imi spuna si mie, fiindca tare mult mi-a placut dna respectiva, as fi vorbit ore cu dansa.

In legatura cu spetele... m-au intrebat aproape numai despre serviciul meu si de ce consider ca am vocatie pentru magistratura.

Si sa comentez "Judeca fapta, nu omul"si inca ceva f incurcat..dl cu laptop-ul :) ... nu am inteles ce vrea de la mine...trebuia sa identific o valoare careia i s-ar fi adus atingere in cazul unei anumite actiune..ceva de genul asta..

A, tot dl cu laptop-ul, ca daca ceilalti colegi care vor locui in camin vor sta pe banci si vor bea, etc..cum o sa va descurcati?
Imi venea sa-i spun ca am auzit ca nu vor fi locuri in camin si ca...la sprituri se pot auzi idei interesante ;)). dar ptr ca nu stiusem la prima intrebare....nu am mai avut curaj sa fac pe grozava:).

Cred ca am mai scos niste ...perle.. In fine... Asta a fost.

Deci stie cineva cum se numeste dna bruneta?
Multumesc!

multumim pentru informatii
Buna!
Sa stii ca nu raman la fel comisiile de pe o zi pe alta... in fiecare dimineata trag la sorti in ce comisie o sa fie. Asta mi-am dat si eu seama mai apoi cand am intrat duminica.
Am fost in prima zi pe acolo, adica vineri si doamna Pivniceru era nu mai stiu exact ori in comisia 2 ori in 1 iar duminca cand am intrat eu era la comisia mea adica 3. Se poate sa pice in aceeasi comisie de mai multe ori dar nu neaparat.
Bafta tuturor! Nu cred ca am sanse sa intru dar mi-a prins bine sa vad cum este pana la capat!
Ultima modificare: Joi, 15 Septembrie 2011
D.A.M., utilizator

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)