Rog sa mi spuneti si mie, cum ati invatat voi civilul? ce metoda? mie mi se pare fff greu. multumesc mult celor care imi vor raspunde
Eu am sustinut azi..comisia 1. .. M-ar interesa sa stiu cine era dna bruneta de langa dl cu laptop-ul :)..daca cineva stie, este rugat sa imi spuna si mie, fiindca tare mult mi-a placut dna respectiva, as fi vorbit ore cu dansa.
In legatura cu spetele... m-au intrebat aproape numai despre serviciul meu si de ce consider ca am vocatie pentru magistratura.
Si sa comentez "Judeca fapta, nu omul"si inca ceva f incurcat..dl cu laptop-ul :) ... nu am inteles ce vrea de la mine...trebuia sa identific o valoare careia i s-ar fi adus atingere in cazul unei anumite actiune..ceva de genul asta..
A, tot dl cu laptop-ul, ca daca ceilalti colegi care vor locui in camin vor sta pe banci si vor bea, etc..cum o sa va descurcati?
Imi venea sa-i spun ca am auzit ca nu vor fi locuri in camin si ca...la sprituri se pot auzi idei interesante ;)). dar ptr ca nu stiusem la prima intrebare....nu am mai avut curaj sa fac pe grozava:).
Cred ca am mai scos niste ...perle.. In fine... Asta a fost.
Deci stie cineva cum se numeste dna bruneta?
Multumesc!