avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
si pe mine m-a intrebat la final nr de ordine, deja eram ridicata sa plec. psiholoaga m-a intrebat. :D habar n-am de ce....
mirela2011 a scris:

Pentru lili_maci: ca sa te linistesc, te asigur ca nu ai fost singura lesinata din examen. Eu sunt cel putin a doua (tu una si eu cealalta, plus poate au mai fost si altii). Acum ramane de vazut ce au facut ceilalti la teste. Poate am ramas totusi in cursa.
Doar speranta mi-a mai ramas.
Eu am fost si la interviu. Din pacate nu cred ca voi lua o nota prea mare. Am dat peste psiholoaga aia acra.
Cat despre dilema cu notele tot mai mari la rationament in ultimii ani, pentru mine este o enigma. Una foarte mare. O fi o generatie mai geniala.

Multumesc pentru incurajari :)
Eu am iesit din cursa, anul asta, din pacate. Miercuri am si eu interviu, dar am de gand sa apar ca o panseluta, fara stres, ca tot nu mai am nimic de pierdut. Hmm ... psiholoaga acra zici? :hm:
Sper ca avea rolul sa ne verifice atentia pentru detalii.. si nu din alt motiv :-s
pesimistul a scris:

tzetze a scris:

Dan U a scris:

pentru cei ramasi in cursa , pentru alungarea plictiselii...si nu numai...

[ link extern ]

nu comentez partea cu practica in cabinetele de avocatura dar in legatura cu modul in care ies absolventii din inm,din pacate, are dreptate...

mi se pare o mare prostie ce scrie acolo. din cate inteleg autorul nu a facut inm-ul. cred ca e un frustrat. eu cunosc foarte multi absolventi si sunt oameni deosebiti. asa ca nu are rost sa dam curs acestor articole.

Radu Chirita este cadru universitar la Universitatea "Babes-Bolyai". In prezent este lector, doctor in drept constitutional, fiind titular de curs la aceasta specializare.
Acum cativa ani era asistentul lui Florin Streteanu, tinand seminarii de drept penal general si special. Explica foarte bine, mie mi-a placut de el pentru felul in care isi tinea seminariile.

Din CV-ul sau nu prea rezulta motive de frustrare...
[ link extern ]
mirela2011 a scris:

Cat despre dilema cu notele tot mai mari la rationament in ultimii ani, pentru mine este o enigma. Una foarte mare. O fi o generatie mai geniala.

Eu m-am gandit ca motivul ar fi faptul ca lumea s-a mai lamurit ce e cu testele astea si au inceput sa le inteleaga mai bine.
Totusi, cand am rezolvat testele din anii trecuti, desi la cele din ultimii ani faceam punctaje de peste 7, iar la simularea din aprilie am trecut de 8, la testele din 2006-2007 nu am trecut de 7. De aceea, eu cred ca au fost mai grele cele de atunci, desi nu ne dam noi seama.
Inclin sa cred ca testul de acum a fost mai greu decat la simulare si decat in ianuarie.

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)