Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
Eu am fost la comisia 2.Am avut de comentat un citat si o zicala,pe care nu le mai tin minte... :). Intrebarile au fost cele la care se asteapta toata lumea,bineinteles,dar si ceva in felul urmator...cum se intersecteaza raspunderea civica cu raspunderea juridica a unui judecator ,cum vad eu situatia celor nemultumiti de faptul ca dosarele lor sunt solutionate de judecatori foarte tineri...si speta de etica..trebuie sa efectuez up intr-un dosar de cercetare penala, in care este implicata o veche cunostinta ,cu care n-am mai vb de f mult tp,ce voi face in aceasta situatie ? :) Mult succes tuturor!
Pentru lili_maci: ca sa te linistesc, te asigur ca nu ai fost singura lesinata din examen. Eu sunt cel putin a doua (tu una si eu cealalta, plus poate au mai fost si altii). Acum ramane de vazut ce au facut ceilalti la teste. Poate am ramas totusi in cursa.
Doar speranta mi-a mai ramas.
Eu am fost si la interviu. Din pacate nu cred ca voi lua o nota prea mare. Am dat peste psiholoaga aia acra.
Cat despre dilema cu notele tot mai mari la rationament in ultimii ani, pentru mine este o enigma. Una foarte mare. O fi o generatie mai geniala.
Comisiile se schimba zilnic prin tragere la sorti. nu prea are importanta numarul comisiei ca oricum nu se potrivesc de la o zi la alta.
As avea o intrebare insa.. a mai fost intrebat cineva de aici la sfarsitul interviului numarul de ordine(de dosar) ? nu inteleg ce rost ar avea intrebarea asta..?