Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
Am avut si eu azi interviu, comisia lui Briciu. Tot o speta cu o emisiune televizata mi-au dat si mie, ce reactii am eu in acea emisiune cand incep sa fie vorbiti de rau magistratii si defaimati. Intrebarile au fost de bun simt, membrii comisiei n-au incercat sa ma incurce, au si ras un pic... cu mine sau de mine :strambatura: Briciu te citeste ca pe o carte deschisa, mi-a zis vreo doua chestii despre mine de am ramas mirata. Deci... nu mintiti, nu incercati sa fiti ce nu sunteti. Bafta tuturor, show-ul meu s-a incheiat... Vacantaaaa :dance3:
si ce ai raspunde, in mod normal, la acea speta cu televiziunea? cum ar fi normal sa reactionezi? sa te implici in discutie sau sa fii cool si sa asisti fara sa spui nimic?
ati citit ceva din codul deontologic (sau cum s-o numi) al profesiei de magistrat inainte de interviu?