avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
NU este tarziu, eu am incercat pentru prima data la aproape 40 de ani.Anul acesta am aproape 44 si am reusit sa trec de prima etapa.Nu e tarziu,dar este foarte greu!Eu am dat admitere la DREPT la "U" BUCURESTI la 35 ani.Daca as fi avut varsta ta la prima incercare la INM cred ca altfel ar fi stat lucrurile.Totul se rezuma la creier si timp.Te sfatuiesc sa incerci,dar trebuie invatat foarte bine.Nu e o joaca,este o lupta apriga la care eu inca nu am renuntat,desi anul acesta nu mai am sanse.Nu cred ca vin la interviu.Sper sa ramana aceeasi modalitate de concurs si la anul!Felicitari celor care au reusit acum si bafta celor care vor incerca in viitor!Inclusiv Briana!
oare afiseaza rezultatele de la rationament pe 19 ?
P.S. cam la o ora o sa dau rezultatele intermediare, numai sa nu ma tina pe la munca :)) ca au facut o pasiune pt mine =))
ce lucrezi ionele?
sim_m a scris:

pesimistul a scris:

eu, multumita lui Dumnezeu, am 78 juridice, 74 rationament. Sper sa fac peste 9 la interviu

Sigur ca multumita lui D-zeu. El nu are alta treaba decat sa te ajute pe tine.
Cum ai obtinut avizul psihologic?

PS. Ma ingrozeste faptul ca s-a scos testarea psihologica.

Te rog eu, nu mai vorbi de rau. Vad ca aici in loc sa ne ajutam mai rau ne certam. Plus de asta, cred ca un viitor magistrat, ceea ce ti doresc din tot sufletul sa fi, trebuie sa fie tolerant cu cei din jur, sa nu aibe prejudecati sau sa i judece pe ceilalti fara sa i cunoasca. poate daca am vorbi, ti ai da seama ca nu sunt asa cum m-ai catalogat. dar sincer nu vreau sa dezvolt acest subiect, pentru ca , din pacate, am constata multa rautate pe forum si discutii inutile. Cred ca cei mai multi intra sa se intereseze cum va fi la interviu. motiv pentru care o sa va spun speta mea din iarna. Mi s-a dat urmaotoarea situatie, prim procurorul, vine si intervine si mi cere sa ajut intr-un dosar, un potent om de afaceri. bineinteles ca am raspuns ca nu l voi ajuta. speta a contiunuat prin presiunile zilnice ale prim procurorului. deci poate fi si o astfel de speta
Ultima modificare: Duminică, 11 Septembrie 2011
pesimistul, utilizator
Cattani a scris:

NU este tarziu, eu am incercat pentru prima data la aproape 40 de ani.Anul acesta am aproape 44 si am reusit sa trec de prima etapa.Nu e tarziu,dar este foarte greu!Eu am dat admitere la DREPT la "U" BUCURESTI la 35 ani.Daca as fi avut varsta ta la prima incercare la INM cred ca altfel ar fi stat lucrurile.Totul se rezuma la creier si timp.Te sfatuiesc sa incerci,dar trebuie invatat foarte bine.Nu e o joaca,este o lupta apriga la care eu inca nu am renuntat,desi anul acesta nu mai am sanse.Nu cred ca vin la interviu.Sper sa ramana aceeasi modalitate de concurs si la anul!Felicitari celor care au reusit acum si bafta celor care vor incerca in viitor!Inclusiv Briana!

esti de admirat pentru dorinta ta. foarte bine. lupta si vei reusi! si eu am auzit de persoane la 44 intrate. nu lucrezi in domeniul juridic? ca sa poti da direct pe post? ar fi mai bine, daca ai putea. si eu am 30 de ani, dar imi mai lipsesc 4 luni din cei 5 ani.
Ultima modificare: Duminică, 11 Septembrie 2011
pesimistul, utilizator

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)