lili_maci a scris:
mirela2011 a scris:
Pentru lili_maci: ca sa te linistesc, te asigur ca nu ai fost singura lesinata din examen. Eu sunt cel putin a doua (tu una si eu cealalta, plus poate au mai fost si altii). Acum ramane de vazut ce au facut ceilalti la teste. Poate am ramas totusi in cursa.
Doar speranta mi-a mai ramas.
Eu am fost si la interviu. Din pacate nu cred ca voi lua o nota prea mare. Am dat peste psiholoaga aia acra.
Cat despre dilema cu notele tot mai mari la rationament in ultimii ani, pentru mine este o enigma. Una foarte mare. O fi o generatie mai geniala.
Multumesc pentru incurajari :)
Eu am iesit din cursa, anul asta, din pacate. Miercuri am si eu interviu, dar am de gand sa apar ca o panseluta, fara stres, ca tot nu mai am nimic de pierdut. Hmm ... psiholoaga acra zici? :hm:
Nu e chiar asa, intr.adevar psiholoaga aceea pare dura, dar daca stii cum si ce sa ii raspunzi, o poti transforma intr-o persoana agreabila...mie mi-a pus vreo 4-5 intrebari ( de fapt in afara de spetza de etica si o intrebare a d-nei procuror-presedinta comisiei, doar d-na psiholog m-a luat la intrebari), la care i-am raspuns sincer si concis, in unele momente chiar m-a si ajutat sa-mi formulez raspunsul, ba chiar la un moment dat a si schitat un zambet la o replica de a mea...normal ca e profesionista din moment ce a ajuns in comisia pt interviu, nu orice psiholog de duzina ajunge aici, iar femeia si-a luat rolul in serios, doar nu va asteptati sa taca malc si doar sa va priveasca.