avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
Multumesc Patrik si multumesc Mirela.
Devla a scris:

Mirela eu as fi dispusa sa impartim chiria, si eu fiind fetita cuminte! :giggle: Eu m-am gandit la o camera separata,nu conteaza daca e departe de institut ca in zona m-am uitat si mai mult de jumatate din bursa am cheltui pe chirie! :O Se mai baga cineva? Daca suntem mai multi e mai usor sa gasim si mai rentabi

eu zic ca cel mai rentabil e sa cautati un apartament cu 2 camere intre 200 si 250 de euro (hai maxim 300) si sa stati cate 2 in camera, asta daca nu tineti foarte mult la intimitate (desi daca stai sa te gandesti la camin ati sta chiar si 3) si in plus e interes comun, tu la INM cealalta persoana tot la INM deci banuiesc ca atunci cand e de invatat nu va sta unul cu muzica la maxim. Pe de alta parte mai e si motivatia; e altceva cand vezi ca mai invata cineva cu tine, te motiveaza si mai mult (cel putin in cazul meu). In schimb o garsoniera in 2 e mai putin rentabila si de asemenea nici apartamentele de 3 sau 4 camere nu sunt rentabile, deoarece platesti foarte mult la intretinere...
asta te ajuta? [ link extern ]
M-am intors de la "administratia financiara" (taxe si impozite sector 2).

Bineinteles ca toti erau gen :-/:-/... Ca n-au mai emis niciodata o astfel de adeverinta (desi mi-au mentionat ca mai au o cerere...). Doamna de la amenzi mi-a relatat ca ea nu are in atributiuni asa ceva, nu a primir vreo informare in acest sens si ca nu are competenta de a mentiona tipul si natura contraventiei...

In fine am depus cerere, am atasat si hotararea CSM (381/06.06.2011) pe care o printasem urmand a fi discutata in "sedinta'' luni cu domnul director/inspector si sa vedem cum va fi forma adeverintei.... Eu unul nu am contraventii in perioada 2008-2011 (in anunt se mentioneaza ultimii 3 ani)...

Am pus aici ca sa stiti la ce va asteptati.
da daca mi-au luat permisu 3 luni?
ca am trecut pe rosu?
din greseala?

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)