Devla a scris:
Mirela eu as fi dispusa sa impartim chiria, si eu fiind fetita cuminte! :giggle: Eu m-am gandit la o camera separata,nu conteaza daca e departe de institut ca in zona m-am uitat si mai mult de jumatate din bursa am cheltui pe chirie! :O Se mai baga cineva? Daca suntem mai multi e mai usor sa gasim si mai rentabi
eu zic ca cel mai rentabil e sa cautati un apartament cu 2 camere intre 200 si 250 de euro (hai maxim 300) si sa stati cate 2 in camera, asta daca nu tineti foarte mult la intimitate (desi daca stai sa te gandesti la camin ati sta chiar si 3) si in plus e interes comun, tu la INM cealalta persoana tot la INM deci banuiesc ca atunci cand e de invatat nu va sta unul cu muzica la maxim. Pe de alta parte mai e si motivatia; e altceva cand vezi ca mai invata cineva cu tine, te motiveaza si mai mult (cel putin in cazul meu). In schimb o garsoniera in 2 e mai putin rentabila si de asemenea nici apartamentele de 3 sau 4 camere nu sunt rentabile, deoarece platesti foarte mult la intretinere...