Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
Contraventii, sigur. Dar contraventiile se evidentiaza foarte clar la ANAF. Ca nu cred eu ca intereseaza pe cineva cat de bine vezi tu semaforul sau cand apesi pe frana sub 60. In schimb se pun in executare prin ANAF, in regim de contraventie, o multime de sanctiuni. De la Jandarmi, de la orice alte autoritati,etc. In hotarare scrie contraventii, scrie si financiara, asa ca parea mea este ca a fost foarte clar formulat. Daca doreau altceva ar fi scris, impozite si taxe, si locala. E alta situatie. O parere.
si am mai aflat ceva. Stiati ca si Garda de Mediu si Directia de Sanatate poate avea evidente cu contraventii? Sa ma duc si acolo? NU. Hotarat lucru, eu respect cerintele din Hotararea publicata. Va doresc numai bine in continuare si va multumesc pentru prilejul de a-mi clarifica unele aspecte.
Am de inchiriat un apartament de 2 camere la Piata Iancului (acces facil la INM prin metrou sau prin troleibuze (85 si 69)). Apartamentul este renovat, dar este mobilat clasic (mobila din anii 80). Foarte curat si civilizat atat apartamentul cat si in bloc. 270 Euro chiria/luna.
Eu si cu mama suntem proprietari.
Daca intereseaza pe cineva dati un PM sau mail adrian@lordexecutron.com