avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1182 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
andrei007 a scris:

Daca in facultate am fost un student sub medie, iar job nu am avut niciodata, ce sa scriu in CV-ul ala?

Nu pricep ce relevanta are ce ai facut inainte. Poate m-a durut in poola de viata si mi s-a facut pofta de INM.

Chiar cantareste CV-ul asta ceva pt admitere? Daca il las gol se supara aia?

Tu..sigur....esti admis?:hm:
Poate cineva sa-mi dea niste detalii despre camin?

3 locuri, baie, pat, birou propriu, asta stiu..da' alt mobilier? sa stim si noi cate haine ne luam..cati pantofi,etc:)
Multumesc!
Magda M a scris:

andrei007 a scris:

Daca in facultate am fost un student sub medie, iar job nu am avut niciodata, ce sa scriu in CV-ul ala?

Nu pricep ce relevanta are ce ai facut inainte. Poate m-a durut in poola de viata si mi s-a facut pofta de INM.

Chiar cantareste CV-ul asta ceva pt admitere? Daca il las gol se supara aia?

Tu..sigur....esti admis?:hm:

Adica? Ce vrei sa spui?
La fel si eu, job in tara nu am avut, la facultate nu prea ma duceam, sigur nu ma stie nici un profesor, la note eram sub medie.
Asta nu a inseamna ca nu am intrat la INM.

Decat niste magistrati care nu habar de ceea ce se intampla in jurul lor, cu perspective limitate, ajunsi la INM doar pentru ca au invatat pe dinafara niste carti pe care luna viitoare le uita si care vor judeca oameni mai bine din acestia care nu au mancat carte pe paine si nu recita codurile, dar sunt ancorati in realitate.
P.S. Va recomand sa va duceti dupa adeverinte de pe acum, sa stati la coada ca la apa sfintita, sa dormiti in fata ghiseului, sa faceti lista ca sa fiti siguri ca prindeti.
Fiti atenti: daca nu va duceti de acum sa stati la rand riscati sa nu mai intrati la INM, vin cei din urma si va iau locul. In plus riscati sa va bateti pe ultima adeverinta.
Eu am avut domiciliu in ultimii 3 ani in 2 localitati si nu am avut nici o contraventie(n am nici macar permis) si de la fostul domiciliu, de la directia taxe si impozite locale mi a dat o adeverinta pe care scrie ca nu sunt in evidenta lor cu amenzi debite.Nu sunt sigura ca e ok pt ca pot fi amenzi platite...ar trebui sa le cer sa schimbe textul?

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)