avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
counter a scris:

sim_m a scris:

Pai nu vezi ca am propus sondaj, sa stim ce sa facem. Mai propune si tu cateva, sunt multe intrebari aici. De exemplu ce mobilier au camerele de la camin. Crezi ca au cuier? A pentru Da; B pentru Nu.

De fiecare data cand am avut vreo nelamurire am sunat la CSM si au fost foarte amabili. Da, cred ca or sa dea toate informatiile la momentul oportun, incat sa nu fie nevoie sa sunam la ei.

si eu sunt curios ce mobilier mai e in camera. na :-P de exemplu, eu as vrea sa stiu daca exista frigidere :) pt ca eu mananc mult :D te rog sa faci tu un sondaj draga viitoare colega amabila ;;)

Eu sunt curioasa si de ce s-a renuntat la testarea psihologica. Poate ca unii au obtinut mult prea usor avizul psihologic. :)

Daca afli de frigider, imi spui si mie:))
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Septembrie 2011
Magda M, utilizator
Magda M a scris:

counter a scris:

sim_m a scris:

Pai nu vezi ca am propus sondaj, sa stim ce sa facem. Mai propune si tu cateva, sunt multe intrebari aici. De exemplu ce mobilier au camerele de la camin. Crezi ca au cuier? A pentru Da; B pentru Nu.

De fiecare data cand am avut vreo nelamurire am sunat la CSM si au fost foarte amabili. Da, cred ca or sa dea toate informatiile la momentul oportun, incat sa nu fie nevoie sa sunam la ei.

si eu sunt curios ce mobilier mai e in camera. na :-P de exemplu, eu as vrea sa stiu daca exista frigidere :) pt ca eu mananc mult :D te rog sa faci tu un sondaj draga viitoare colega amabila ;;)

Ma gandesc si la faptul ca nu e bine ca s-a renuntat la testarea psihologica.

Este bine ca te "gandesti" la ceva, ce bine ar fi sa incepi cu propria persoana.
Draga Magda,

Vad ca ai multe curiozitati "unii au obtinut avizul psihologic prea usor" (sper ca te refereai la tine aici). Iti recomand un psihiatru sa iti clarifice toate curiozitatile astea.
Eu am intrebat daca ar trebui sa solicit directiei taxe si impozite sa schimbe textul nu CSM-ului.De altfel am sunat la CSM si am primit un raspuns evaziv.Ar trebui sa citeasca mai atent unii....iar in ce-i priveste pe cei de la CSM ei nu lamuresc pe nimeni vezi exemplul cu adeverintele de la psiholog care nu au fost corespunzatoare in cazul a peste 1000 de oameni si i au sunat ulterior sa duca altele.
Magda M a scris:

Poate cineva sa-mi dea niste detalii despre camin?

3 locuri, baie, pat, birou propriu, asta stiu..da' alt mobilier? sa stim si noi cate haine ne luam..cati pantofi,etc:)
Multumesc!

Ai frigider in camera, ai un dulap mare impartit in 3, e loc destul pentru depozitat haine si carti.

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)