ionel_ududec a scris:
sim_m a scris:
Draga Magda,
Vad ca ai multe curiozitati "unii au obtinut avizul psihologic prea usor" (sper ca te refereai la tine aici). Iti recomand un psihiatru sa iti clarifice toate curiozitatile astea.
se prefigureaza un conflict intre voi doi...recurgem la mediere? =)) :surrender:
Cred totusi ca e vorba de doua colege, dupa ID.uri si dupa arsenalul de ironii folosite, gen avizul psihologic obtinut fraudulos...Sper sa putem convoca medierea la petrecerea de deschidere a anului si sa ajungem la un compromis, fiindca in conditiile astea cine stie la ce scene reprobabile vom asista, in cazul in care conflictul ar escalada. :giggle:
Cred c-o sa iasa niste dezbateri pe cinste la INM :fight:=D>
Executron a scris:
Cred c-o sa iasa niste dezbateri pe cinste la INM :fight:=D>
Poti fi sigur de asta. Numai ca..daca dezbaterile vor fi pe teme de drept...nu o sa ma vezi renuntand la pozitia mea :D.
P.S.Eu pot trece peste muuulte...dar sa vad ca un "coleg" foloseste "aia" atunci cand se refera la evaluatorii din INM..si isi exprima durerile in anumite protuberante pe forum...asta nu-mi place...Chiar daca sub anonimat se poate posta orice, zic ca putin autocontrol nu strica.
Plus...faza cu habarnistii care au tocit niste coduri, etc, etc,,,
Zic si eu...
Multumesc!