avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
Aaaa, pai as depune si eu atunci. ma gandesc ca daca suntem mai multi, poate ne iau in putin mai in serios...nici eu nu am rezolvat mare lucru...
Ma indoiesc ca vom rezolva ceva....eu am sunat azi la CSM si am vb cu o doamna judecator care mi-a spus sa depun o cerere de eliberare adeverinta, sa iau nr de inregistrare..si daca ei nu raspund pana cand tre sa depun dosarul..sa depun copia dupa cerere cu nr de inregisrare pe ea.
Ultima modificare: Marți, 27 Septembrie 2011
clementmihai, utilizator
Si eu am fost astazi la taxe si impozite si la administratia financiara a sectorului 5 si nu au vrut sa-mi dea nimic care sa mentioneze ceea ce am cerut eu. Am sunat la INM si o doamna de acolo mi-a zis ca ceea ce vor este o adeverinta din care sa rezulte ca nu avem amenzi contraventionale si ca aceste adeverinte au fost date fie de administratia financiara, fie de cei de la taxe si impozite (in functie de oras). Am vorbit apoi cu un director de la administratia financiara care a spus, evident, ca nu stie despre ce este vorba, dar crede ca ar fi suficienta adeverinta de venit, pentru ca acolo se arata daca am datorii etc. Asa ca, in lipsa de alte idei, asta am cerut.
ionel_ududec a scris:

deusmars a scris:

am vazut pe site-ul INM ca in ultimii ani, exceptand promotia de sacrificiu din ianuarie, la sectiunea "plan de invatamant" ca mereu anul a inceput cu o saptamana de practica. daca o fi asa si acum stie careva daca practica se face numai la bucuresti sau poti sa faci si de unde esti ca sa ai astfel ragaz sa mai cauti o chirie in caz ca nu prinzi camin???

anul asta nu se incepe cu practica.

SEMESTRUL I

Durata: 22 săptămâni (din care 19 saptamani de cursuri)
Deschiderea anului şcolar: 03.10.2011
Cursuri: 04.10.2011 – 02.03.2012
Vacanţă Sărbători de iarnă: 19.12.2011 – 06.01.2012
Sesiunea I: 05 – 09.03.2012
SEMESTRUL II

Durata: 13 săptămâni (din care 12 săptămâni de cursuri)
Cursuri: 26.03 – 22.06.2012
Vacanţă Sărbători Pascale: 16 – 20.04.2012
Sesiunea II: 25.06 – 13.07.2012

Stagiu de practica la instante si parchete între semestre: 12 – 23.03.2012

imi poti da si mie un link unde ai gasit aceste informatii ca nu gasesc nici pe inm-lex si nici pe csm1909...pe inm am gasit doar pentru anii trecuti...
Cel mai bine e cum a zis e clementmihai. Ideea asta a avut si un domn de la ANAF (sector 2 la mine) si mi se pare de bun simt.

Atentie cei din Bucuresti cu privire la adeverintele de venit. Se elibereaza greu (la mine in sector 2 termenul legal e de 45 de zile). Incercati sa va intelegeti cu ei sa urgenteze treaba.

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)