avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
DE FAPT SUNT 40 DE LOCURI. 20 PT JUDECATORI SI 20 PT PROCURORI
eu am fost azi la DITL Sector 6. doamnele de acolo habar nu aveau despre ce vorbesc. mi-au zis ca nu-mi pot elibera adeverinta. nu au competenta si oricum, directorul nu e la serviciu :) le-am rugat sa-mi inregistreze cererea si sa-mi dea un raspuns scris in sensul ca refuza sa-mi elibereze adeverinta si din ce motiv. au zis ca dureaza. am solicitat urgentarea solutionarii cererii mele si am anexat o copie a anuntului CSM in care se vorbeste de acel termen de 10 zile. au promis ca incearca sa rezolve. acum astept.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Septembrie 2011
Andra Maria, utilizator
clementmihai a scris:

Salutare fratilor,

Vreau sa va intreb si eu ..e cineva din cei declarati admisi care ar dori (si ar putea) sa sustina concursul din noiembrie, direct pe post?
As dori sa mai am ceva aliati..pentru ca eu o sa dau.

eu
intrebare: daca in ultimii 3 ani am avut domiciliul in doua localitati diferite... aduc doua hartii?
io chiar nu inteleg. daca aveam ceva datorii nu apareau in cazierul ala fiscal de l-am depus in dosarul de admitere??
mi se pare o mare risipa de timp si de energie ceea ce facem noi acum. in timpul asta ne puteam si noi odihni pana la inceperea cursurilor. tipic romanesc.
clementmihai a scris:

Salutare fratilor,

Vreau sa va intreb si eu ..e cineva din cei declarati admisi care ar dori (si ar putea) sa sustina concursul din noiembrie, direct pe post?
As dori sa mai am ceva aliati..pentru ca eu o sa dau.

Fiind deja auditor de justitie, s-ar putea nu-ti accepte inscrierea la examen. Stiu ca la examenul din noiembrie 2009 n-au fost primiti magistratii in functie (inclusiv stagiarii) si nici auditorii de justitie (cu privire la ultimii s-ar putea sa ma-nsel). E drept, de-atunci s-a schimbat CSM-ul, da e mai bine sa-ntrebi inainte.

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)