avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
si intr-un final am mai avut o revelatia...ce va spune si voua ANAF??? eu din cate stiu eu inseamna Agentia NATIONALA de Administrare Fiscala...deci nu e o administratie financiara LOCALA....voi ce ziceti...
E cum ti-am zis mariuse :))) ANAFu' se ocupa de bugetul national, n-avem treaba cu el practic... Administratia locala = Taxe si impozite locate = amenzi si plati etc (depinde f.f.f mult de unde sunteti localizati)... Acolo e problema. Ca CSM-ul nu a anuntat pe nimeni ce vrea si personalul de la Administratiile Locale invoca ca nu sunt competenti sa emita asemenea adeverinte.
maxmara a scris:

Pentru posturile de expert asimilat magistratilor s-a inscris cineva?

Eu m-am inscris azi si daca n-am fost in primii 200 macar sa fiu intre cei 6 admisi acum:D. Nu stiu insa ce presupune si daca si in acest caz se fac cursuri insa "suna bine" si eu imi doresc un loc de munca asa ca imi voi incerca din nou norocul si sper sa demonstrez ca stiu franceza mai bine decat am stiut drept la prima etapa :(

Ultima modificare: Marți, 27 Septembrie 2011
stephy15, utilizator
apropo de posturile asimilate, daca poate sa-mi spuna cineva ce implica exact si ce drepturi ai(platit k magistrat stagiar sau auditor)...Am vazut k poti sa dai examenul de capacitate impreuna cu jud/proc stagiari...adik devi judecator procuror ''in sens deplin''
deusmars a scris:

si intr-un final am mai avut o revelatia...ce va spune si voua ANAF??? eu din cate stiu eu inseamna Agentia NATIONALA de Administrare Fiscala...deci nu e o administratie financiara LOCALA....voi ce ziceti...

In sfarsit am reusit si eu sa ma inregistrez. Am vazut multe discutii pe aici si il subscriu pe deursmars. ANAF-ul nu are ce cauta in calculele noastre, ei in niciun caz nu elibereaza acest gen de adeverinte, este o administratie FISCALA NATIONALA NU FINANCIARA LOCALA deoarece prin administratiile financiare de la domicilii se intelege administratiile financiare locale deci cele de sector pt Bucuresti si cele locale pt celelalte orase, nu altceva. ANAF-ul este cu venituri, cu impozite, in niciun caz cu evidenta sanctiunilor contraventionale. Nu stiu daca e pe aici cineva din sectorul 4 dar eu am sunat la administratia financiara de sector deoarece nu m-am putut prezenta personal, i-am spus doamnei de acolo exact de ce am nevoie, i-am citit articolul din hotarare, nu a fost deloc surprinsa si mi-a spus ca nu este nicio problema, imi da pe toti anii incepand cu 2008 numai sa am la mine buletinul si copie dupa el si timbru fiscal de 2 lei pt fiecare an si sa depun o cerere si imi elibereaza in 2 zile lucratoare adeverinta. Vazand ce este pe aici pe forum si cate probleme ma gandesc numai la 2 situatii: ori a inteles si stie despre ce este vorba (poate o fi fost cineva inainte) ori nu a inteles cu toate ca eu i-am punctat destul de clar evidenta sanctiunilor contraventionale. Joi dimineata ma prezint la ei ca abia atunci ajung si eu in bucuresti ca am fost in localitatea de resedinta sa fac rost de adeverinta medicala si caracterizare si va mai tin la "curent" cu noutatile. Daca e cineva din sectorul 4 l-as ruga sa-mi zica cum a procedat si daca a fost ok.

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)