deusmars a scris:
si intr-un final am mai avut o revelatia...ce va spune si voua ANAF??? eu din cate stiu eu inseamna Agentia NATIONALA de Administrare Fiscala...deci nu e o administratie financiara LOCALA....voi ce ziceti...
In sfarsit am reusit si eu sa ma inregistrez. Am vazut multe discutii pe aici si il subscriu pe deursmars. ANAF-ul nu are ce cauta in calculele noastre, ei in niciun caz nu elibereaza acest gen de adeverinte, este o administratie FISCALA NATIONALA NU FINANCIARA LOCALA deoarece prin administratiile financiare de la domicilii se intelege administratiile financiare locale deci cele de sector pt Bucuresti si cele locale pt celelalte orase, nu altceva. ANAF-ul este cu venituri, cu impozite, in niciun caz cu evidenta sanctiunilor contraventionale. Nu stiu daca e pe aici cineva din sectorul 4 dar eu am sunat la administratia financiara de sector deoarece nu m-am putut prezenta personal, i-am spus doamnei de acolo exact de ce am nevoie, i-am citit articolul din hotarare, nu a fost deloc surprinsa si mi-a spus ca nu este nicio problema, imi da pe toti anii incepand cu 2008 numai sa am la mine buletinul si copie dupa el si timbru fiscal de 2 lei pt fiecare an si sa depun o cerere si imi elibereaza in 2 zile lucratoare adeverinta. Vazand ce este pe aici pe forum si cate probleme ma gandesc numai la 2 situatii: ori a inteles si stie despre ce este vorba (poate o fi fost cineva inainte) ori nu a inteles cu toate ca eu i-am punctat destul de clar evidenta sanctiunilor contraventionale. Joi dimineata ma prezint la ei ca abia atunci ajung si eu in bucuresti ca am fost in localitatea de resedinta sa fac rost de adeverinta medicala si caracterizare si va mai tin la "curent" cu noutatile. Daca e cineva din sectorul 4 l-as ruga sa-mi zica cum a procedat si daca a fost ok.