avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
Andra Maria a scris:

intrebare: daca in ultimii 3 ani am avut domiciliul in doua localitati diferite... aduc doua hartii?
io chiar nu inteleg. daca aveam ceva datorii nu apareau in cazierul ala fiscal de l-am depus in dosarul de admitere??
mi se pare o mare risipa de timp si de energie ceea ce facem noi acum. in timpul asta ne puteam si noi odihni pana la inceperea cursurilor. tipic romanesc.

Cazierul fiscal se refera la infractiunile economico-finaciare (daca se pot numi asa).

Ceea ce vor acum cu aceasta adeverinta este o situatie a contraventiilor din ultimii 3 ani - de ex: amenzile de circulatie, amenzile pt ca ai tulburat linistea publica, ai consumat alcool in loc public, etc.
Din cate am inteles, singurul loc unde sunt evidentiate aceste contraventii sunt la directia taxe si impozite locale, acolo unde se colecteaza aceste amenzi, la serviciul amenzi.

Am umblat si eu pe acolo vreo doua zile pana sa inteleg tot mecanismul si dupa ce s-au saturat de mine mi-au dat o adeverinta prin care atesta ca nu figurez in evidentele lor cu asemenea contraventii in ultimii 3 ani.

In cazul in care ai locuit in localitati diferite trebuie sa soliciti acea adeverinta de la fiecare localitate unde ai avut domiciliul si unde putea sa-ti fie trimisa vreo amenda contraventionala in ultimii 3 ani.

Ultima modificare: Joi, 29 Septembrie 2011
Patrick_, utilizator
Salut.
Mi-am depus dosarul zilele trecute. Am avut o adeverinta de la primarie, de la biroul amenzi in care mi-au scris ca nu am avut amenzi contraventionale in perioada august 2008-august 2011. Doamna de la tribunal a fost f draguta si a sunat de fata cu mine la CSM si a intrebat iar cei de acolo i-au spus ca este suficienta adeverinta aia.
Examenul medical a durat aproximativ 4 ore. Recoltare sange, orl, psihiatrie, oftalmo, neuro, chirurgie si cardiologie. Peste tot se pun intrebari cu privire la unele boli daca le-ai avut sau nu, se face si o electrocardiograma si cam atat.
Succes
dyanna a scris:

Examenul medical a durat aproximativ 4 ore. Recoltare sange, orl, psihiatrie, oftalmo, neuro, chirurgie si cardiologie. Peste tot se pun intrebari cu privire la unele boli daca le-ai avut sau nu, se face si o electrocardiograma si cam atat.
Succes

radiografie la plamani?
in ultimii 3 ani am avut domiciliul atat in bucuresti, cat si in provincie. din provincie am obtinut adeverinta aceea. mi-au scris exact ce le-am zis "nu figureaza avand sanctiuni contraventionale". din bucuresti n-am obtinut nimic, "nu au competenta"

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)