sheillazuzu a scris:
ionel_ududec a scris:
Executron a scris:
Pai cum domnu? Doar daca iei nr admisi raportati la nr inscrisi, dar mi se pare irelevanta statistica asta...
Relevant e nr de admisi de la o facultate, raportat la numarul de locuri si univ bucuresti are peste 25% pe cand Academia de politie are in jur de 12-13%...
Si da, sunt impartial pentru ca eu am terminat Romano-Americana... Care e in top :dance3::confused:
daca de la una participa 1000 si intra 100, iar de la alta participa 10 si intra 10...care e prima? cum au calculat ei e cel mai bine :D
Nu va mai contraziceti degeaba pt ca Universitatea Bucuresti este pe primul loc si asa a fost in toti anii din 2005 pana in prezent. A "dat" cei mai multi magistrati, fiind si eu un "exemplar" reusit:thumbup:
Din câte văd eu, aici unii vorbesc despre mere, alţii despre pere. Da, e adevărat că cei mai multi auditori sunt de la universitate, dar este la fel de adevărat şi că cei mai muţi pretendenţi au fost de la univ şi de asemenea, studenţi la drept sunt mult mai mulţi la universitate decât la academie.
Ei au calculat foarte logic, deoarece performanţele se măsoară astfel în orice domeniu. Gândiţi-vă la bacul de anul ăsta... Contează cât la sută din elevii de a 12-a au luat bacul în fiecare liceu ori judeţ. Nu câţi au luat (numeric) pentru că nu poţi compara un liceu cu 50 de elevi de a 12-a din care să zicem că iau 50 cu unul ce are 500 de elevi din care iau 200. Ca număr al doilea e mai bun, dar ca rată a absolvirii primul e pe primul loc. Pentru că 300 de picaţi din 500 nu e un scor prea bun.Ideea, mai ales în învăţământ, este să ai o rată cât mai mare.
Un liceu de 300 de elevi cu 5 olimpici internaţionali este mai bun decât unul de 1000 de elevi cu 10 olimpici.