avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
Asa cum am precizat anterior, si eu m-am inscris si mai cunosc o tipa care s-a inscris. Concluzia, vor fi suficient de multi canditadi incat sa creasca nivelul de dificultate din anii anteriori iar asta inseamna ca nu vor mai da exercitii cu "..." ca la clasa a IV-a. Dupa parerea mea, comparand nivelul de dificultate al testelor anterioare date pentru posturi de personal de specialitate cu teza la franceza din liceu, ajung la concluzia ca teza la franceza era mult mai grea si necesita mai multe cunostiinte nu numai de gramatica cat si de vocabular, nu doar juridic, tinand cont ca exista un subiect care presupunea argumentarea unui citat ce putea proveni din orice domeniu. Si eu abia astept sa vad lista, cat mai tarziu posibil :D pentru ca eu inca mai am de repetat!
Se publica azi cumva?
Acum am vazut si eu lista...71 e un numar un pic mai mare decat cel la care ma gandeam eu...:((
Eu m=am temut sa gasesc mai mult de 100 :) Mai ales ca au ramas 200 si ceva de candidati care nu au intrat la INM... Nici multi, nici putini nu sunt...

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)