avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
Aandreea_v a scris:

Voi dupa ce invatati la civil?

dl Boroi va scoate in ianuarie o carte pe NCC. pana atunci invatati cat mai bine penalul si procedura penala. e posibil ca in martie sa intre in vigoare si codul de proc civila. succes!
Buna !
La proba de limba straina pe ce s-a pus accentul:gramatica,traduceri,limbaj juridic...?Multumesc.
Salutare! Am dat si eu anul asta la INM, dar nu am intrat, asa ca mai incerc o data la anul. Intrebarea mea este dupa ce coduri ar trebui sa invatam pentru INM 2012? Exista vreun anunt in acest sens? Am auzit tot felul de zvonuri ca dupa noul cod civil, da..restul (penal, proc penala, proc civ.), nu, pe motivul ca ar intra prea tarziu in vigoare. Va rog sa ma lamuriti si pe mine in acest sens si va doresc mult spor la studiu.
din momentul in care am picat examenul si pana in seara asta nu am mai intrat pe forum .m-am gandit sa-ti dau un raspuns si sa -ti spun , din experienta avuta, ca sunt motive sa te temi de interviu.Eu o sa raman marcata pe viata de ceea ce mi s-a intamplat. In ianuarie am trecut din nou de grila cu 75 de puncte si la interviu am primit nota 9,98, acum in august am trecut de grila cu 80 de puncte si la interviu am primit 7,48 si am picat din nou examenul. intrucat intrebarile s-au repetat in proportie de 80% am dat aceleasi raspunsuri cu cele date cu 6 luni in urma, am iesit increzatoare afara si linistita. Nici azi nu mi-am putut reveni din cosmarul trait. Mi s-a parut destul de ciudat sa primesc 7, 48 iar concurenta care a intrat imediat dupa mine sa ia tot nota 7,48.In fine, ar fi multe de discutat pe tema asta, crede-ma ca am analizat toate detaliile si am tras cele mai negre concluzii, plus ca m-au facut sa renunt la acest vis! iti doresc tot norocul pe care nu l-am avut eu!
@coryyy13 si pentru mine interviul a fost un moment teribil, mai ales ca l-am dat prima oara(si interviul si examenul).
Si la comisia mea s-au dat note foarte mici si eu tot 7,50si ceva am avut.
Si o colega de facultate la fel a avut, cu diferenta de cateva sutimi, la aceeasi comisie.
Nici eu nu sunt sigura care au fost nemultumirile comisiei si cred ca raspunsurile mele nu ar fi nici acum diferite. Atata doar ca m-as mai gandi de 2 ori doar prin prisma notei primite.
Sunt de parere ca notarea nu-si are loc la un interviu. Practic mi s-a dat o nota pe ce carte am citit, pe o opinie, un motto si o intrebare din codul deontologic. Daca s-ar da grile sau intrebari de genul celo de la admiterea in magistratura as intelege sistemul de notare.
Dar la interviu nu cred ca este drept. Comisii diferite, intrebari diferite , opinii diferite.

Oricum,eu zic sa nu te descurajezi, nici eu nu am facut-o, poate a treia oara iti va fi cu noroc :hugall:.

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)