Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
Si mie mi s-a parut ciudat ca nu am afisat subiectele si baremul...asa ca nu m-a surprins prea tare ca nu s-au afisat azi notele la CSM, de fapt nu zice nicaieri ca ar fi trebuit sa se afiseze azi, deci pana la urma nu e surprinzator. Insa asteptarea asta in care suntem, cei care am ramas in "cursa" pentru un post in CSM e un test la care, personal, fac fata din ce in ce mai greu. Poate maine...azi sigur nu...
:help: Andreea, mie nu-mi deschide link-ul de deasupra, imi poti spune, te rog daca sunt cumva rezultatele CSM afisate pe site-ul INM?
Nu sunt. M-am tot uitat si nu apar decat rezultatele de la a doua proba. iti stii nota? Cat despre rezultatele de la CSM, in ce ma priveste pe mine, mi-am luat gandul :)) Ma depaseste situatia. Asta e. Partea buna e ca la anul, cand se va da un nou concurs de admitere INM noi vom fi printre primele ( daca vom continua sa invatam in ritmul de pana acum, bineinteles :P )
Mersi, Andreea! La INM imi stiu nota, acceptabila la cat de mult m-am stresat! Ai dreptate, din nou la invatat ca lunile trec repede si noul cod civil nu e usor deloc! Si sa fie cum zici tu, sa fim printre primele pe lista cu admisi, ar fi si timpul :)). Spor la invatat si sa se vada in august k n-a trecut degeaba anul ce urmeaza :P