avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
Aandreea_v a scris:

Cattani a scris:

Ce stiti despre limba straina ca proba de concurs?

Daca te referi la proba care se va da luna aceasta, se cere o foarte buna cunoastere a termenilor de specialitate. Asta pe langa gramatica pe care ar trebui sa o stii cat mai bine:)
Eu una m-am inscris pt cele sase posturi si desi sunt olimpica la franceza, tot imi fac probeme :(
Stie careva cand se afiseaza lista cu cei inscrisi? Sau cine s-a mai inscris? ;))

Stie cineva cumva pe ce termen se incheie contractul de angajare in masura in care prinzi posturile scoase la concurs...adik e pe perioada nedeterminata sau esti obligat sa stai cativa ani pe post
Annamora a scris:

Felicitari celor admisi si multa bafta celor care isi incearca norocul la examenul urmator!

Este posibil sa avem o lista de carti dupa care v-ati pregatit sau sa stim care din acestea v-au ajutat mai mult la acest examen? In afara celor 4 coduri, bineinteles.

Sunt o gramada de carti de specialitate si ne-ar ajuta sa stim ce sa alegem astfel incat sa avem cele mai bune informatii.

Multumesc!!

eu am invatat asa :
-procedura civila :tabarca si am citit o data si din cursul selectiv al lui boroi si ciobanu
-civil : contracte si succesiuni - deak, drepturi reale - barsan, obligatii - statescu si barsan, partea generala - boroi
-penal si procedura penala - invatat foarte bine doar din udroiu, nu m-am mai complicat si cu alti autori, doar la penal partea speciala am mai citit putin din tudorel toader unde aveam neclaritati sau voiam mai multe amanunte. nu vreau sa ii fac reclama, dar parerea mea e ca, daca intelegi si stii fff bine udroiu, este suficient sa obtii punctaj mare la cele 2 materii.
desigur, codurile sunt esentiale, mai ales la proceduri.

sper sa va fie de folos informatiile. bafta multa!
Intrucat nu s-a prezentat toata lumea inscrisa pe liste, speram sa se publice de azi rezultatele. Macar sa stiu ce prostii am facut :))) Daca stie cineva mai multe despre afisarea rezultatelor, il rog frumos sa publice linkul...Ca eu am "ametit" tot cautand :Pstephy15 a scris:

Acum am vazut si eu lista...71 e un numar un pic mai mare decat cel la care ma gandeam eu...:((

Eu nu am gasit pe site-ul CSM calendarul de concurs.Asadar pentru posturile de la INM se dau astazi rezultatele,dar pentru cele de la CSM cand?Stie cineva?Am sunat la CSM si doamna care se ocupa de acest examen se pare ca nu este azi la serviciu...
Am sunat si eu acum cateva minute. Se pare ca era cineva la capatul firului, dar degeaba, ca in afara de un "nu stiu nimic legat de data publicarii notelor" nu am aflat nimic. Si la asta se adauga si lipsa baremului si lipsa termenului de introducere a contestatiilor (aici poate ca ar trebui sa il deduc eu ca e tot de 24 de ore de la data ...publicarii??? baremului) si subiectele mult prea vaste pentru doar doua ore de concurs, la fel si faptul ca am gasit absolut intamplator anuntul ca se organizeaza examinari diferite pentru INM si CSM:D :D :D
Ultima modificare: Luni, 24 Octombrie 2011
Aandreea_v, utilizator

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)