avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie militara - cumul cu alte venituri
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie militara - cumul cu alte venituri

sunt pensionar mapn din 2008, am 47 de ani, si lucrez la o firma privata cu contract.
in conditiile noii legi mai pot lucra si ce implicatii sunt.
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 22:50, 28 Ianuarie 2011
Nicio implicatie daca este vorba despre pensie anticipata sau despre pensie anticipata partiala (n-ati scris categoria de pensie). Accesati link-ul de mai jos si cititi raspunsul dat acolo:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalcularea pensiei militare bubby bubby pensionar MApN din Iunie 2001, nascut 08.08.1957 , poate cere recalculare pensie pentru limita varsta (vezi toată discuția)
Se mai acorda pensii anticipate? macristinasrl macristinasrl Doresc sa stiu se mai accepta sau nu pensionari anticipate? Ce act normativ, Lege a ANULAT ? (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala - copsa mica Alexandru111 Alexandru111 am 42 de ani de vechime cu tot cu perioadele asimilate dar mu am decat 59 de ani si sunt curios daca pot sa ies in pensie anticipata partiala fara penalizare ... (vezi toată discuția)