avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie anticipata partiala - Copsa Mica
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie anticipata partiala - Copsa Mica

am 42 de ani de vechime cu tot cu perioadele asimilate dar mu am decat 59 de ani si sunt curios daca pot sa ies in pensie anticipata partiala fara penalizare caci sunt din zona copsa mica zona in care locuiesc de cand m-am nascut sau
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 21:34, 16 Iunie 2011
Puteti beneficia de pensie anticipata partiala conform art. 65, alin. (5) din Legea nr. 263/2010 la varsta la 63 de ani, deci cu doi ani inainte de a implini 65 de ani. Aceasta este interpretarea pe care o dau casele de pensii prevederii legale.

Accesati link-ul si cititi discutia de mai jos, discutie in care mi-am exprimat stupoarea in legatura cu HG nr. 257/2011, care introduce o noua categorie de pensie, deci adauga la lege.
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata partiala - domiciliul in baia mare costindoru costindoru buna ziua m-am adresat casei de pensii din baia mare in legatura cu penalizarea pensiei anticipate,cu peste 2ani pana la 5 ani,si cu mai putin de 2 ani. pana ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata fara penalizare - domiciliul in copsa mica lenutamarginean lenutamarginean reducerea varstei de pensie cu 2 ani pentru locuitorii zonei copsa mica (vezi toată discuția)
Domiciliez in baia mare de 30 de ani, cum influenteaza asta varsta de pensionare? Fleseriu Fleseriu Locuiesc in Baia Mare de peste 30 de ani. Cu ce ma ajuta la calculul varstei de pensionare ? Va multumesc ! (vezi toată discuția)