avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Domiciliez in Baia Mare de 30 de ani, cum influenteaza ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Domiciliez in Baia Mare de 30 de ani, cum influenteaza asta varsta de pensionare?

Locuiesc in Baia Mare de peste 30 de ani. Cu ce ma ajuta la calculul varstei de pensionare ?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 00:34, 29 Decembrie 2011
Potrivit art. 65, alin. (5) din Legea nr. 263/2010 si art. 54 din HG nr. 257/2011, puteti beneficia de pensie anticipata partiala cu doi ani inainte de implinirea varstei standard de pensionare, pensie care nu va fi penalizata.

Am scris mai multe despre aceste prevederi in cele doua discutii de mai jos (sunt doua):
www.avocatnet.ro/content/for...
Daca intelegeti care este finalitatea acestor prevederi, care ingreuneaza situatia celor care vor sa se pensioneze in loc sa reprezinte un beneficiu pentru acestia, va rog sa-mi spuneti si mie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata partiala - domiciliul in baia mare costindoru costindoru buna ziua m-am adresat casei de pensii din baia mare in legatura cu penalizarea pensiei anticipate,cu peste 2ani pana la 5 ani,si cu mai putin de 2 ani. pana ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala - domiciliul in baia mare maruis maruis Buna ziua. Am urmatoarea intrebare legata de Legea Pensiilor: Pentru o persona, de sex feminin, nascuta in 17 decembrie 1955 , care sunt conditiile pentru a ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata fara penalizare - domiciliul in copsa mica lenutamarginean lenutamarginean reducerea varstei de pensie cu 2 ani pentru locuitorii zonei copsa mica (vezi toată discuția)