avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit restant vs firma recuperare creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit restant vs firma recuperare creante

cum sa procedez in urmatoarea situatie?
am luat un credit de nevoi personale pe care la un moment dat nu am mai continuat sa-l platesc.
dupa o perioada a intervenit o firma de recuperare care, pe cale amiabila, incearca sa esaloneze suma pe o perioada de timp, esalonare pe care o vor semnata de mine.
problema nu este asta deoarece sunt constient ca suma trebuie sa o inapoiez bancii si chiar doresc sa scap odata de acest chin, problema este suma pe care ei mi-o cer, suma care s-a dublat. ideea este ca eu nu am reusit sa platesc suma cea mica si nu stiu cum sa fac deoarece nu dispun de asa multi bani.
Cel mai recent răspuns: aly_yoana , utilizator 18:09, 28 Ianuarie 2011
creanta a fost cesionata?Daca ei zic ca a fost cesionata solicitati-le seria si data inregistrarii cesiunii din Arhiva Electronica de Grantii Reale Mobiliare.In Arhiva, puteti sa va uitati de pe net, este publica, puteti sa verificati inscrierea, daca va regasiti pe lista inregistrata sub seria pe care v-o transmite societatea de recuperari.
Apoi trimiteti la banca o solicitare, cu confirmare de primire si solicitati-le raspuns in privinta debitului dv. Daca ei va trimit raspuns si va confirma societatea catre care au cesionat, atunci puteti face o intelegere cu societatea de recuperari
Este de inteles ca suma s-a dublat deoarece s-au adaugat restantele de cand nu ati platit, dobanzi si penalizari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura neplatita andreaandrey andreaandrey buna ziua am si eu o problema acum 2 ani am facut un abonament la [FURNIZOR] nu am mai platit din luana a 2 de contract,contractul nu mai se afla la [FURNIZOR] ... (vezi toată discuția)
Firma de recuperare credit bancar patrik007 patrik007 Buna ziua. In urma pierderii locului de munca (foarte bine platit) nu am mai putut achita ratele la un credit de nevoi personale. La un moment dat cam dupa ... (vezi toată discuția)
Reesalonare din partea recuperatorilor de credite,va rog ajutor urgent :-s emilia08 emilia08 am facut un credit de nevoi personale in 2007 ,p 4 ani ,din mai multe motive nu am mai platit creditul din februarie 2010.M-au sunat cei de la firma de ... (vezi toată discuția)