avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... garantia la telefoane
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

garantia la telefoane

Ma aflu sub contract cu firma [FURNIZOR] dar telefonul mi s-a stricat , mai precis nu mai citește cardul micro SD. Am trimis înapoi telefonul dar mi-a revenit fără o reparație, motivând ca erau urme de lichide în card. Acum eu am avut grija de acest telefon dar nu cred în rezultatul acestei consultări.. acum ce sa fac.. și fără telefon și cu abonament la [FURNIZOR] :(
Ultima modificare: Luni, 31 Ianuarie 2011
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: kyngkong , utilizator 19:01, 29 Ianuarie 2011
ati incercat si alt card?
da.. dar tot nu-l citește.. telefonul este in garantie... iar cei care asigura reparația telefoanelor adică "[EDITAT]" au găsit un motiv pe care nu-mi asigura repararea produsului...:(
ori va duceti si il reparati pe bani dvs, ori mergeti la alt service gsm, cereti o constatare de problemei, daca si ei zic ca este vb tot de lichid nu aveti ce face, daca va dau alta posibila cauza mergeti cu dovada respectiva la [EDITAT], apoi la protectia consumatorului..
acum depinde de dvs daca aveti timp si mervi pt asta...(mai bine interesativa cat costa reparatia, poate nu este f scumpa)
da.. va mulțumesc, uite asa te prind în plasa băieții de la [FURNIZOR] cu telefoane atractive , cine face ca mine.. ca mine sa pateasca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debit- societate recuperari creante koko1978 koko1978 in 2006 ca sa ii fac pe plac prietenei mele de atunci am cumparat de la [editat] 2 telefoane in valoare de 2800 ron.am dus adeverinta de la munca si mi s-a ... (vezi toată discuția)
Umilinta la service telefoane augustin01 augustin01 Buna ziua, pe aceasta cale as dori sa va aduc la cunostinta urmatoarele: In data de 12.06.2013 am achizitionat de la Vodafone Romania S.A un telefon marca ... (vezi toată discuția)
Garantie la telefoane DriverLaci DriverLaci O zi buna va doresc.Asi cere ajutorul dumneavoastra ce pot sa fac in cazul meu .Am cumparat la fiica mea un telefon in 2010 august certificatul de garantie are ... (vezi toată discuția)