avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice lucrari de reabilitare la un drum de acces;
Discuție deschisă în Achiziţii publice

lucrari de reabilitare la un drum de acces;

Buna seara,
Apelez la ajutorul dvs.pentru urmatoarea speta: poate aduce vreo atingere legislatiei pe achizitii publice cesiunea drepturilor de executie a unor lucrari de reabilitare la un drum de acces - de catre o Primarie catre o societate.
Precizez ca:
- toate costurile generate vor fi suportate exclusiv de societatea in cauza, deoarece aceasta societea se va folosi si ea de acest drum pt a ajunge la un punct de lucru al sau;
- drumul ce urmeaza sa fie reabilitat, la acest moment are categoria de folosinta „drum agricol” si este inscris in domeniul privat al comunei;
- in acest sens - intre primaria si aceasta societate se poate incheia un contract de comodat, valabil pe durata executarii lucrarilor de reabilitarea a drumului;

Va multumesc anticipat!

O seara buna.
Cel mai recent răspuns: aura calin , utilizator 19:32, 28 Ianuarie 2011
achizitiile publice vizeaza dreptul de proprietate publica, prin urmare nu cred sa fie o problema in cazul dumneavoastra
va multumesc pt raspunsul dvs. prompt.
seara buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! ma aflu intr-o situatie ciudata cu primaria unei comune. ... Dana C69 Dana C69 Buna ziua! Ma aflu intr-o situatie ciudata cu primaria unei comune. In cadrul comunei se desfasoara un program de reabilitare a strazilor. Am solicitat in ... (vezi toată discuția)
Proprietar teren dau in folosinta ContSters159316 ContSters159316 [b] societate comerciala , propritara a unui teren extravilan - pot sa dau in folosinta terenul unei peroane fizice spre a fi exploatat agricol? trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Instrainare teren de catre primarie fara despagubire kontazyan kontazyan Buna ziua, Descrierea situatiei: Pe baza L18/91 am un titlu de proprietate pentru un teren extravilan.Pe terenul respectiv se afla o cladire construita in ... (vezi toată discuția)