Nu cred ca exista un termen anume, depinde de activitatea firmei, cate documente sunt de verificat, de perioada supusa verificarii....cunosc situatii cand a durat foarte mult, in vederea efectuarii de catre finante a verificarilor incrucisate...Mult noroc !
Actele au fost verificate si deja inapoiate.Deja controlul a inceput pe 10 octombrie 2010.Intradevar .....asteapta incrucisarile,........dar daca aceste se lasa asteptate un an....eu astept decizia lor tot un an?!?::(
Imi cer scuze pentru greseala...controlul a inceput pe 04.10.2010..Actele mi le-au inapoiat acum cateva zile,dar fara o decizie....spuneau ca astepta incrucisarile....Consider ca daca gaseau ceva nereguli,ma anuntau cand mi-au inapoiat documentele,nu?!?plus ca ...in timpul acestui control,periodic le intrebam daca e totul ok facut de contabila...si spuneau ca DA...,sa stau linistita ca sunt f bine facute actele.....eu ce sa cred?!? si cat o sa mai astept un raspuns de la ei?!?
Intradevar este deja destul de mult timp de la inceperea controlului.....deci documentele v-au fost inapoiate doar ca nu vi s-a incheiat raportul de inspectie fiscala. In principiu stiti ca situatia dvs este corecta, declaratii, facturi inregistrate, totul corect?
Verificarea "incrucisarilor" poate dura mai mult timp... E posibil - si probabil - ca nu dv sunteti in "vizor", ci o alta societate comerciala... De aceea poate dura mai mult timp...