avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... control de fond la societate
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

control de fond la societate

cat dureaza legal un control de fond?
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 18:30, 29 Ianuarie 2011
Nu cred ca exista un termen anume, depinde de activitatea firmei, cate documente sunt de verificat, de perioada supusa verificarii....cunosc situatii cand a durat foarte mult, in vederea efectuarii de catre finante a verificarilor incrucisate...Mult noroc !
Actele au fost verificate si deja inapoiate.Deja controlul a inceput pe 10 octombrie 2010.Intradevar .....asteapta incrucisarile,........dar daca aceste se lasa asteptate un an....eu astept decizia lor tot un an?!?::(
Imi cer scuze pentru greseala...controlul a inceput pe 04.10.2010..Actele mi le-au inapoiat acum cateva zile,dar fara o decizie....spuneau ca astepta incrucisarile....Consider ca daca gaseau ceva nereguli,ma anuntau cand mi-au inapoiat documentele,nu?!?plus ca ...in timpul acestui control,periodic le intrebam daca e totul ok facut de contabila...si spuneau ca DA...,sa stau linistita ca sunt f bine facute actele.....eu ce sa cred?!? si cat o sa mai astept un raspuns de la ei?!?
Intradevar este deja destul de mult timp de la inceperea controlului.....deci documentele v-au fost inapoiate doar ca nu vi s-a incheiat raportul de inspectie fiscala. In principiu stiti ca situatia dvs este corecta, declaratii, facturi inregistrate, totul corect?
Verificarea "incrucisarilor" poate dura mai mult timp... E posibil - si probabil - ca nu dv sunteti in "vizor", ci o alta societate comerciala... De aceea poate dura mai mult timp...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inspectie fisc la pfa George_one George_one Buna ziua. Sunt PFA, in urma unui contract am lucrat cu o firma din UE pe un proiect in Romania. Am fost platit in 2 transe, dupa ce m-am inregistrat ca ... (vezi toată discuția)
Cum sa ma apar la un contol fiscal? dinumarcel dinumarcel Am un PFA si foarte recent.am primit instiintare de la ANAF pentru inceperea unui control fiscal. M-am prezentat prompt la ANAF la data din instiintare si desi ... (vezi toată discuția)
Controale lunare...abuz? ramy84 ramy84 In cazul in care o societate comerciala are parte lunar de controale din partea unor institutii cum ar fi ITM, IPJ...se poate raporta un abuz duin partea ... (vezi toată discuția)