avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de comodat II
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de comodat II

Buna seara!
As dori sa stiu ce forma de inchiriere este mai avantajoasa si acceptata de ORC dintre urmatoarele: Contract de comodat, Contract de inchiriere?
Cel mai recent răspuns: lazu , utilizator 19:43, 29 Ianuarie 2011
Pentru avantajul dvs.,va recomand contractul de comodat.In acest caz,daca chiriasii sunt de buna credinta,nu veti mai fi nevoit sa platiti impozit.
Ultima modificare: Vineri, 28 Ianuarie 2011
andymaurul, utilizator
Comodatul e gratuit. Daca nu va mai primiti banii pe chirie nu aveti cum sa-i dati afara pe ciriasi, iar daca cineva va reclama va faceti viovat de evaziune fiscala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractele dintre proprietar si chirias - de care, in ce conditii costel2 costel2 1)Ce sanctiuni atrage un contract de închiriere facut între chirias si proprietar de comun acord ,neînregistrat legal ? 2)Poate un proprietar sa ofere un ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu bună ziua, am un apartament disponibil (pe ... Pietra Pietra INCHIRIERE SPATIU Bună ziua, Am un apartament disponibil (pe care nu vreau să-l vând momentan) și aș vrea să-l ofer in chirie unei familii nevoiașe ... (vezi toată discuția)
Contract comodat vs. contract inchiriere apartament magic9pm magic9pm Am avut experiente neplacute cu chiriasii in trecut ( cu contract de inchiriere la fisc)......dupa ultimii am platit datorii de 3100 RON . Acum , un coleg ... (vezi toată discuția)