Buna ziua! Am nascut in septembrie 2010, am prins 2 ani de concediu pentru cresterea copilului, iar acum am aflat ca dupa un an poate sa te dea afara. Nu stiu unde sa caut sa ma lamuresc. In ce conditii te pot da afara? Nu sunt obligati sa te anunte? Eu nu stiu cum sa fac. Sa risc si sa stau acasa 2 ani sau sa ma intorc la lucru (ceea ce nu-mi convine)? :(
1. Cred ca ceea ce ati auzid dvs nu ati inteles destul de bine .. in multe cazuri nu auzim pana la capat un comentariu sau o parere exprimata pe un post de TV.
2. Ceea ce ati auzit este aplicabil numai persoanelor ai caror copii s-au nascut incepand cu 01.01.2011 si au optat pentru varianta 1 prevazuta in art.2 alin.1 lit.a din OUG nr.111/2010.
3. Concedierea dvs poate fi dispusa numai dupa terminarea CCC daca stati in CCC pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului.
Va multumesc mult pentru raspuns. Intr-adevar nu eu am vazut stirea. Pe mine m-au alertat zvonurile. Apoi am auzit ca s-a dat pe un post tv. Studiind OUG 111/2010 am ajuns la art. 25, alin. 2, lit. a care spune ca e interzis angajatorului sa inceteze contractul de munca salariatului care se afla in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la un an. De ce nu se specifica pana la varsta de2 ani? Adica dupa un an poate dispune eliberarea mea din functie?
Multumesc anticipat!
Art. 25. — (1) Angajatorul are obligatia de a aproba concediul pentru cresterea copilului prevazut la art. 2 alin. (1), precum si concediul fara plata prevazut la art. 6 alin. (1) si art. 10 alin. (1) si (2). Perioada de acordare se stabileste de comun acord cu angajatul.
(2) Este interzis angajatorului sa dispuna incetarea raporturilor de munca sau de serviciu in cazul:
a) salariatei/salariatului care se afla in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la un an, respectiv 3 ani, in cazul copilului cu handicap;
b) salariatei/salariatului care se afla in plata stimulentului de insertie prevazut la art. 7.
(3) Interdictia prevazuta la alin. (2) se extinde, o singura data, cu pana la 6 luni dupa revenirea definitiva a salariatei/salariatului in unitate.
(4) Prevederile alin. (2) si (3) nu se aplica in cazul concedierii pentru motive ce intervin ca urmare a reorganizarii judiciare sau a falimentului angajatorului, in conditiile legii.
Aceasta prevedere nu este aplicabila in cazul dvs ... daca tot ati citit OUG nr.111/2010 de ce nu cititi si art.1 al acestui act normativ, care precizeaza clar ca : Prevederile art. 2—29 reglementeaza drepturile care se acorda persoanelor ai caror copii se nasc incepand cu data de 1 ianuarie 2011, precum si celor aflate in situatiile prevazute la art. 8 alin. (2), incepand cu aceasta data.
Intrucat ati nascut in septembrie 2010 , dvs va sunt aplicabile prevederile OUG nr.148/2005.