avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Incasari II
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Incasari II

Buna seara!
Va rog sa-mi spunetidaca trebuie sa depun toti banii de incasari in contul deschis pentru intreprinderea individuala, apoi pot sa scot bani pentru a achitiziona cele necesare?
Plafonul de casa este de 100 lei?:(
Cel mai recent răspuns: DOAR_NOI , utilizator 23:15, 28 Ianuarie 2011
Nu trebuie sa depuneti banii din incasari in contul bancar. Nu mai este plafon de casa, la dvs. obligatoriu este registrul jurnal de incasari si plati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte lunare intreprindere individuala IzabelaMaria IzabelaMaria Bună dimineața! Mi am deschis recent o intreprindere individuala, nu am angajați. Vă rog să îmi spuneți dacă îmi trebuie contabilă? Ce ... (vezi toată discuția)
Registru jurnal de incasari si plati ii MonicaMII MonicaMII Buna ziua, Sunt o Intreprindere Individuala platitoare de tva...intrebarea mea este daca in registrul jurnal de incasari si plati se poate inregistra pe langa ... (vezi toată discuția)
Acte contabile pfa sorinnell sorinnell buna, mi-am deschis si eu un magazin mixt pe PFA neplatitor de TVA. Ati putea sa ma luminati si pe mine un pic? Am intrebat ce acte de evidenta contabila ... (vezi toată discuția)