__as dori sa va intreb daca exista vreo lege de care m-as putea folosi pentru a rezolva o situatie si anume: avand un imobil compus din 2camere la o casa una la etaj una la parter, un domn a avut procura sa administreze acest imobil si in consecinta a desfiintat accesul la camera de la etaj a imobilului eu acum nemaiputand sa am acces la camera de sus a imobilului.
__intr-adevar in procura scria ca poate face cam ce doreste la imobil dar cum sa te apuci sa darami efectiv o scara ce duce la camera de la etaj?
Si vreau acum sa fac o reclamatie/plangere la politie ca mi-a ingradit accesul la camera de la etaj a imobilului pe care nu el e proprietar. Se poate?
Codul civil art. 576 /577,despre servituti. Dv. aveti un drept de servitute asupra spatiului de acces spre locuinta (zona) de la etaj pe care o stapaniti in mod legal. Codul penal art.220 incrimineaza tulburarea de posesie (1-5 ani)precum si art .320 cod pen. tulburarea folosintei locuintei. Va bazati pe dreptul fiecarei persoane de a-si folosi locuinta,nestingherit.
Vecin petrecaret
andreea300
Buna ziua,
Locuiesc la casa cu doua etaje, eu stau la etaj si vecinul petrecaret la parter.
seara de seara suntem obligati sa ascultam muzica, nu pot sa spun ... (vezi toată discuția)