avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum pot vinde 50 % dintr-o firma a carui asociat a ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum pot vinde 50 % dintr-o firma a carui asociat a plecat din tara si nu mai pot da de el ?

Buna tuturor ,
Am nevoie de un sfat , doresc sa-mi vand partea mea dintr-o firma unde sunt asociata 50 -50. Actele firmei au ramas la asociatul meu plecat din tara de care nu mai dau , eu am stampila firmei doar . Doresc sa vand partea mea de firma si as vrea sa-mi spuneti daca pot face asta in absenta partenerului meu pe care nu-l mai gasesc si care sunt pasii pe care ma sfatuiti sa-i urmez sau daca cunoasteti un articol de lege sa-mi dati o trimite la el sa pot citi ar fi perfect .
Va multumesc anticipat pentru sprijinul oferit,
Cel mai recent răspuns: bahna.cristina@yahoo.com , utilizator 17:23, 29 Ianuarie 2011
de cat timp e plecat si cu ce probleme?
E plecat de 1 an si ceva , pur si simplu nu-l mai intereseaza compania si cred ca s-a dus la munca , sau Dumnezeu stie ce face pe acolo pentru ca nimeni nu are vesti .Numarul de telefon pe care il avea nu mia exista si din cate am inteles de la un alt prieten comun si-ar fi pierdut acel numar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. exista un s.r.l. unde am fost doi asociati sotul ... Met1 Met1 Buna seara. Exista un s.r.l. unde am fost doi asociati sotul meu fiind administratorul societatii.Celalalt asociat a cesionat 50 % pe numele meu. Am divorțat ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac stefania35 stefania35 Buna ziua cum pot proceda daca mi-am dat demisia de unde am lucrat am avut probleme cu fosta asociata ma pot duce eu cu cartea de munca si unde pt a mi se ... (vezi toată discuția)
Situatia contabila necunoscuta level_up level_up acum 11 luni de zile am deschis impreuna cu o cunostinta un srl unde sunte doi asociati cu 50 . 50 si amandoi suntem si administrator. Problema mea este ... (vezi toată discuția)